Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Κακός ο αγχωμένος Ορέστης «πέταξε» δυο βαθμούς κόντρα στην Αμμουδιά! Παράπονα από τους Ξανθιώτες διαιτητές οι Σερραίοι

Δεν τα κατάφερε ο Ορέστης Ορεστιάδας να διπλασιάσει τις νίκες του στα μπαράζ ανόδου και παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην πρωταθλήτρια Σερρών ομάδα του Ηρακλή Αμμουδιάς που είχε τρομερά παράπονα από τους Ξανθιώτες διαιτητές που έδειξαν εννιά κίτρινες όλες στους φιλοξενούμενους.

Ο αγώνας ήταν μέτριος με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο τον Ορεστη φλύαρο στο πρωτο μέρος να απειλεί με τους Λαζαρίδη και Τζελέπη και τους Σερραιους να έχουν δυο αναγκαστικές αλλαγές και να ζητάνε ένα πέναλτι στο 29΄με τον Παπαδόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής ήταν καλύτερος, είχε καποιες φάσεις, ζήτησε ένα ακόμα πέναλτι στο 73′ όταν σουτ του Ζυγκερίδη βρήκε χέρι αμυντικού, ενώ στο 77′ έιχε και την φάση του αγωνα στο 77΄όταν μετά από σουτ του Τσιχουριδη η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Αλμπανακης που θα κάνει το σουτ ανάγκασε τον πολύπειρο πορτιερε Δολούδη σε καταπληκτικη απόκρουση. Ο Ορεστης απείλησε με τον κορυφαίο σε ένα ακόμα ματς Ανδρεάδη με το 0-0 να φαντάζει δίκαιο.

Πλέον ο Ορεστης με 4 βαθμούς σε δυο ματς θέλει τρίποντο στο Ν. Σιδηροχώρι ώστε να παραμείνει στις πρώτες θέσεις πριν τα δυσκολα ματς που ακολουθούν στην Ορεστιάδα με Ευκαρπία και Πετεινό. Από την άλλη στους 4 βαθμούς έφτασε και η Αμμουδιά σε τρια όμως ματς και ακολουθεί νέος εκτός έδρας αγώνα στην Δράμα με τον Βώλακα.

Πολλά παράπονα από την τριάδα των διαιτητών από την Ξανθη, Κτιστη Εμίν Κεχαγιά, και Ασικίδης είχαν οι Σερραίοι οι οποίοι κιτρινίστηκαν έξι φορές μετά το 87′.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Μυλωνάς): Δουλούδης, Ζούρκος, Λιάνας, Ασπιώτης, Γκουντενούδης, Πετρόπουλος (69΄ Καπουσούζης), Χριστοφορίδης (83΄ Τσομπανούδης), Ανδρεάδης, Λαζαρίδης, Σταματόπουλος, Τζελεπης (85΄ Θεμελης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ (Χρυσοστομίδης): Κουτογλίδης, Ηλ. Γκαλιος, Φιλιππίδης, Λαδόπουλος, Στ. Παπαδόπουλος, Τσιχουρίδης, Λιαρας, Γ. Παπαδόπουλος, Ζυγκερίδης, Ζιάκας, Κωνσταντινου