Κύπελλο Κύπρου: Σήκωσε την κούπα ο Φώτης Παπουλής – Με ασίστ του πρώην «Κομοτηναίου» τροπαιούχος ξανά η Ομόνοια (+video)

Κυπελλούχος Κύπρου για 16η φορά στην ιστορία της και δεύτερη σερί χρονιά στέφθηκε η Ομόνοια που επικράτησε της ΑΕ Λεμεσού με 1-0 στον τελικό που διεξήχθη στο νέο ΓΣΠ της Λευκωσίας και πανηγύρισε το τρόπαιο σε μία σεζόν που δεν τα πήγε καθόλου καλά στην κυπριακή Λίγκα, στην οποία βρίσκεται στην 6η θέση με 49 βαθμούς.

Ωστόσο με την κατάκτηση του Κυπέλλου κατάφερε να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο ενόψει της νέας χρονιάς αφού ως Κυπελλούχος θα αγωνιστεί στα playoffs του Europa League! Από ασιστ του άλλοτε φορ του Πανθρακικού Φωτη Παπουλη, ο γνώριμος των ελληνικών γηπέδων, άλλοτε φορ του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Καρίμ Ανσαριφάρντ, σημείωσε στο 85’ το γκολ που χάρισε το Κύπελλο στους «τριφυλλοφόρους», σε μια άτυπη μονομαχία με τον άλλοτε ερυθρόλευκο επιθετικό Κέβιν Μιραλάς.

Οι Μπεζούς και Παπουλής συνεργάστηκαν ωραία εκτός περιοχής, με τον δεύτερο να βγάζει ασίστ στον κενό χώρο προς τον Ανσαριφάρντ ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Μούριελ ανοίγοντας το σκορ για την Ομόνοια! Αυτό ήταν και το τελικο αποτέλεσμα με τον πρώην «Κομοτηναίο» ποδοσφαιριστή να σηκώνει ως αρχηγός το τρόπαιο για την Ομόνοια.