Β’ Εθνική: H Εβρίτισσα Παναγιώτα Μαρασλή της Δόξας Δράμας πρώτη σκόρερ στον βόρειο όμιλο της Ροδόπης ’87 και της Βασίλισσας της Θράκης

Μια Εβρίτισσα, η Παναγιώτα Μαρασλή, κατέλαβε την 1η θέση στον πίνακα των σκόρερς στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής Γυναικών όπου μετείχαν και οι δυο ομάδες της Θράκης, η Ροδόπη ’87 και η Βασίλισσα από την Ξάνθη που δυστυχώς υποβιβάστηκε.

Η 19χρονη σέντερ φορ της Δόξας Δράμας 2016 κατάγεται από τον Βόρειο Έβρο, πήγε με μεταγραφή πριν ενάμισι χρόνο στην Δραμινή Ομάδα και συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε με το Σουφλί 2018 και στην πιο κάτω κατηγορία, καταλαμβάνοντας την θέση της κορυφαίας «γκολτζού» και σ τρέφοντας πλέον επάνω της τα βλέμματα και από μεγαλύτερες ομάδες.

Τα πρώτα της βήματα τα έκανε στην ακαδημία του Ορέστη Ορεστιάδας παίζοντας μαζί με τα αγόρια, αφού μετέπειτα δημιουργήθηκε το γυναικείο τμήμα. Από τον Σεπτέμβριο  του 2021 αγωνίστηκε για την ομάδα Σουφλί 2018 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, επιτυγχάνοντας 7 γκολ σε 5 συμμετοχές. Κάπως έτσι την ανακάλυψε η Δόξα Δράμας και την απέκτησε τον Ιανουάριο του 2022.

Στην δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα των σκόρερς είναι η Ελένη Μπαμπαλή της Ροδόπης ’87 ενώ παίκτρια της ομάδας της Κομοτηνής είναι και στην τρίτη θέση και συγκεκριμένα η Ανθούλα Πατεράκη.

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ

17 γκολ: Παναγιώτα Μαρασλή (Δόξα Δράμας 2016)

14 γκολ: Ελένη Μπαμπαλή (Ροδόπη ’87)

9 γκολ: Ανθούλα Πατεράκη (Ροδόπη ’87), Ελένη Μπόζιαρη (Σειρήνες Γρεβενών)

8 γκολ: Κωνσταντίνα Πλατανιά (ΝΠΣ Βόλος), Ελένη Γαρυφαλλίδου (ΝΠΣ Βόλος)

7 γκολ: Παρασκευή Πούλιου (ΝΠΣ Βόλος), Ελένη Τσιντζόγλου (Δόξα Δράμας 2016)

6 γκολ: Ελένη Μουρατίδου (Σειρήνες Γρεβενών), Γεωργία Κωσταρέλα (Σειρήνες Γρεβενών), Μαρία Πετράκη (Veria Ladies)