Εγιναν μέλη του νέου ΑΟΞ δύο πρωταθλητές με την ομάδα του Ερασιτέχνη ΑΟΞ και οι εγγραφές συνεχίζονται…

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τα νέα μέλη του Ερασιτέχνη ΑΟΞ και μετά τους Βασίλη Τοροσίδη, Νίκο Κεχαγιά, Αρη Πιαλόγλου, Γιάννη Παπαδημητρίου και Κώστα Τσαλίκη, στον σύλλογο εγγράφηκαν ως μέλη και δυο παλαιμαχοι ποδοσφαιριστές που αναδείχθηκαν μάλιστα πρωταθλητές Ελλάδος με τον Ερασιτέχνη ΑΟΞ το 1993.

Ο λόγος για τους Παύλο Φουρλακίδη και Τάσο Κωνσταντινίδη.

Αναφορικά με τον Φουρλακίδη αναγράφεται στα social media του συλλόγου:
«Ένα από τα μεγαλύτερα “what if” του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου.
Ήταν στην ομάδα του ΑΟΞ που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ερασιτεχνών το 1993 με νίκη επί του Πανιωνίου στην Λάρισα προσθέτοντας και ο ίδιος το λιθαράκι του στην μεγάλη ιστορία του συλλόγου μας.
Αγωνίστηκε τρεις φορές με την επαγγελματική μας ομάδα στα παιχνίδια με Ολυμπιακό , Ιωνικό και ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας ενώ αργότερα προσέφερε τα μέγιστα και στο τοπικό μας ποδόσφαιρο σε όλους τους τομείς και με όλους τους τρόπους.
Είναι μέλος του ΑΟΞ και συμμέτοχος στην προσπάθεια του συλλόγου για την ανάπτυξη του , όπως όλοι όσοι έγιναν ή θα γίνουν μέλη στο μέλλον».

Σε σχέση με τον Τάσο Κωνσταντινίδη, αναφέρεται στο facebook του ΑΟΞ:
«Ο Τάσος Κωνσταντινίδης είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ και πρωταθλητής με τους Ερασιτέχνες το 1993.
Είναι Πυροσβέστης και φωτεινό παράδειγμα στον εργασιακό του χώρο.
Είναι συγγραφέας και υπερτονίζει την σημασία της διαφορετικότητας στην ζωή μας , αναφέρεται συνεχώς ενάντια στον ρατσισμό και την ξενοφοβία, βοηθώντας στον αγώνα εναντίον του σχολικού εκφοβισμού.
Είναι ένας καλός οικογενειάρχης.
Είναι ΑΟΞ και έχει μεταδώσει την αγάπη του για τον σύλλογο στα παιδιά του.
Ο Τάσος είναι μαζί μας σε αυτήν την προσπάθεια. Συμμέτοχος σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα γιατί ξέρει πως είναι για την ομάδα και για την πόλη και μας ομορφαίνει την ζωή».

Ο ίδιος ο Τάσος Κωνστντινίδης έγραψε:
«Ο Α.Ο.Ξ αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή μου. Μια αγάπη διαχρονική και μεγάλη.
— Με τον Ερασιτέχνη Α.Ο.Ξ κατέκτησα το πρωτάθλημα Ελλάδος. Η πρώτη επαρχιακή ομάδα που το κατόρθωσε. Συμμετείχα με μια οικογένεια με πλούσιο ταλέντο που την αγκάλιαζε όλη η πόλη.
— Δηλώνω παρών και στηρίζω το διοικητικό συμβούλιο σε αυτή την προσπάθεια για την αναγέννηση του!!!
— Οφείλω να δείξω στα παιδιά μου το μεγαλείο αυτής της ομάδας!!! Γιατί ο Α.Ο.Ξ δεν είναι απλά μια ομάδα. Είναι ιδέα, είναι η πόλη μας, είμαστε όλοι εμείς!!!
— Προχωράμε όλοι μαζί!!!
— Α.Ο.Ξ στα εύκολα – Α.Ο.Ξ.ΑΡΑ στα δύσκολα!!!
».