Γ’ Εθνική: Έκθεση… 77 σελίδων παρέδωσε ο Γιάννης Αποστολίδης στη διοίκηση της Δόξας Δράμας

Λεπτομερέστατη έκθεση, με εισηγήσεις για το ρόστερ και όχι μόνο, παρέδωσε ο τεχνικός της Δόξας Δράμας Γιάννης Αποστολίδης στη διοίκηση το Σάββατο. 

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, σε… 77 (!!) διαφάνειες, ο Ξανθιώτης τεχνικός, που έδειξε φέτος πολύ οργανωτικός, με σημασία στη λεπτομέρεια, “φρέσκιες” ιδέες (και φυσικά καλή πορεία, 4η θέση, ανάδειξη νέων παικτών κ.α.) εμπεριστατωμένα στέκεται στην εικόνα του φετινού δυναμικού, με αναλύσεις, στοιχεία και στατιστικά, αλλά και την άποψή του για την επόμενη μέρα.

 “Final Presentation” (ήτοι τελική παρουσίαση) ονόμασε ο Αποστολίδης την έκθεση εισηγήσεών του για τους “Μαυραετούς”, με τη διοίκηση να την έχει στα χέρια της για μελέτη σε βάθος και σταχυολόγηση των όσων αναφέρονται. 

Στατιστικά της χρονιάς, ατομικά και ομαδικά, αλλά και άποψη για το αν πρέπει να μείνει ή να φύγει ένας παίκτης. Για τη νέα σεζόν, ο γενικός και ο ειδικός στόχος. 

Σχεδιασμός 2023-2024, πόσοι παραμένουν και τι προϋπολογισμός προβλέπεται. 

Πόσοι αποχωρούν, τι χρήματα “απελευθερώνονται”, τι παίκτες θέλουν, σε ποιες θέσεις και τι χρήματα απαιτούνται για τις μεταγραφές. 

Το πλάνο προετοιμασίας, το βουνό, τα φιλικά, το εβδομαδιαίο πλάνο της επόμενης χρονιάς, με ώρες προπόνησης και μέρες. 

Με προτάσεις για τα απαραίτητα που πρέπει να γίνουν, σε γήπεδα προπόνησης, εργομετρικά, στο βασικό στάδιο, αλλά και μελλοντικές προτάσεις. 

Αυτά είναι κάποια από τα θέματα που πέφτουν στο τραπέζι από τον τεχνικό της Δόξας, στον υψηλού επιπέδου “χαρτοφύλακα” που παρέδωσε. 

Ουσιαστική εξέλιξη για το αν ανανεώσει δεν υπάρχει ακόμα και ίσως ξεκαθαρίσει το τοπίο μέσα στον Ιούνιο. 

Ως τέλος Μαΐου, για περίπου ένα δεκαήμερο ακόμα (ίσως και αρχές Ιουνίου) η διοίκηση του Δημήτρη Περσίδη δίνει… χώρο και χρόνο σε όποιον επενδυτή ενδιαφέρεται να πλαισιώσει και να ενισχύσει το υπάρχον Δ.Σ.

Και η αλήθεια είναι οτι υπάρχει ενδιαφέρον και κινητικότητα.

Πηγή: soccerpractor