Με τον Οκάν Χατζητερζόγλου να ευστοχεί στο τελευταίο πέναλτι της ρώσικης ρουλέτας κέρδισε το μπαράζ παραμονής η Μεταλογκλομπους

Με τον ξανθιώτη αμυντικό Οκάν Χατζητερζόγλου να εκτελεί εύστοχα το πέμπτο και τελευταίο πέναλτι για την ομάδα του, η Μεταλογκλομπους Βουκουρεστίου νίκησε στο μπαραζ με την Μπρογκρεσουλ Σπαρτακ και παρέμεινε στην Β’ Εθνική Ρουμανίας.

Η κανονική διάρκεια του αγωνα και η παράταση έληξαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να λύσουν τις διαφορές τους στην διαδικασία των πέναλτι.

Στην ρωσικη ρουλέτα όλοι ευστόχησαν πλην ενός παικτη της Σπαρτακ και έτσι φτάσαμε στο πέμπτο σετ με τον Χατζητεζόγλου (ξεκίνησε τον αγωνα σαν βασικός και έπαιξε και στα 120 λεπτά του ματς) να εκτελεί στο 4-3 και εφόσον ευστοχούσε να στέλνει στα ουράνια την ομάδα του. Οπερ και εγέννετο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την τηλεοπτική μετάδοση του αγωνα, ο σπικερ της ρουμανικής τηλεόρασης κάνει ιδιαίτερη αναφορά και στην… Skoda Ξάνθη ως προηγούμενη ομάδα του Χατζητερζόγλου, από την οποία αναδείχθηκε πριν δοκιμάσει την τύχη του στον σύλλογο του Βουκουρεστίου.