3×3 Schools: Μεγάλη συμμετοχή στην Αλεξανδρούπολη

Εντός, εκτός και επί του παρκέ έγινε η εκδήλωση 3×3 Schools powered by ΔΕΗ στην Αλεξανδρούπολη. Ο άστατος καιρός που… ταλαιπωρεί όλη την Ελλάδα οδήγησε το 3×3 από τους δρόμους στις 16/5 εντός του κλειστού γυμναστηρίου Αλεξανδρούπολης δύο μέρες αργότερα. Κάτι που δεν μείωσε σε τίποτα τον ενθουσιασμό και την αγάπη για το ίδιο το μπάσκετ.

Οι αγώνες του 3×3 Schools powered by ΔΕΗ πραγματοποιήθηκαν στις 16 Μαϊου στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης «Φώτης Κοσμάς», την επόμενη μέρα δόθηκαν σε μαθητές μετάλλια και μπλουζάκια, ενώ στις 18 Μαϊου το παιχνίδι μεταφέρθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης  «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Συνολικά πήραν μέρος 450 μαθητές και 110 ομάδες από επτά Δημοτικά Σχολεία (1ο, 3o, 4ο, 6o,  8ο, 10o Δημοτικά Σχολεία Αλεξανδρούπολης, Δημοτικό Σχολείο Παλαγίας) και επτά Γυμνάσια (2ο, 3ο 4ο,5ο, 6ο Γυμνάσια (Πειραματικό), Μουσικό Γυμνάσιο και Γυμνάσιο Άνθιας). Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ζαμπούκης Ιωάννης, ο Βουρδόλης Θεόδωρος Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού και ο Χαλκιάς Βασίλειος, Αντιπρόεδρος ΕΚΑΣΑΜΑΘ.