Αντιδρά η μάζα των οπαδών του Πανθρακικού στην απόφαση της διοίκησης να διώξει τον Νίκο Μπαχαρίδη

Την αντίδραση της πλατιάς μάζας των φίλων του Πανθρακικού προκάλεσε η επισημοποίηση του διαζυγίου με τον Νίκο Μπαχαρίδη, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του στόχου του Κυπελλου της ΕΠΣ Θράκης και την άνετη παραμονή στην Γ’ Εθνική.

Η πλειοψηφία των οπαδών στις καφενειακές συζητήσεις που γίνονται στα διάφορα στέκια της Ροδόπης εκφράζει αμφιβολίες για αυτήν την απόφαση και απορία, δεδομένου ότι ο «Μπάχα» είναι ιδιαίτερα αγαπητός και αποτελεί αυτό που αναφέρει εμμέσως και η ανακοινωση της επισημοποίησης του διαζυγίου: την σημαία της ομάδας.

Μπορεί η ανακοίνωση να χαρακτηρίζει τον Μπαχαρίδη «πιστό στρατιώτη της ομάδας» και «θεμέλιο λίθο των επιτυχιών», ωστόσο το άδειασμά του υπήρξε μεγαλοπρεπές. Ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί μετά την απομάκρυνσή του από την ομάδα (δεν πρόκειται για απόλυση καθώς η συμφωνία ήταν μέχρι το τέλο της σεζόν και απλώς δεν ανανεώνεται).

Την ώρα πάντως που η πλατιά μάζα των οπαδών εκφράζει την διαφωνία της περισσότερο σε προφορικές συζητήσεις στα καφενεία, υπάρχουν και κάποιοι που έσπευσαν να τοποθετηθούν γραπτώς με επώνυμα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της ίδιας της ομάδας, στην σελίδα της στο facebook.

Σταχυολογούνται παρακάτω ορισμένα από αυτά τα επώνυμα σχόλια:

  • Ευχαριστούμε για όλα Νίκος Μπαχαρίδης ! ❤Είσαι ένας από εμάς και το ξέρεις! Ελπίζω σε άμεση και εύστοχη αντικατάσταση του. Ένας που γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία, αλλά και την ομάδα μας, είναι ο Κώστας Βασιλακάκης. Το θέμα είναι αν υπάρχει όραμα και χρήματα, για υπέρβαση από τους διοικούντες ή εδώ που φτάσαμε είναι το ταβάνι μας. Ας μας το ξεκαθαρίσουν από τώρα που είναι νωρίς, για να μην έχουμε ψεύτικες απαιτήσεις τη νέα σεζόν για άνοδο κτλ.
  • Ηγέτης μέσα και έξω από το γήπεδο.. αν δεν ήταν επιθυμια του ίδιου να σταματήσει, τότε κακώς τελείωσε η συνεργασία με ένα τόσο άξιο άνθρωπο ! Η σημαία της ομάδας θα είναι μια ζωή .. Κοουτς ψυχάρα 🙏🏻💪🏻
  • Αναμφισβήτητα ο μαέστρος αυτής της ανταγωνιστικής ομάδας που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια και ένας άνθρωπος που ανήκει και θα ανήκει στην οικογένεια του Πανθρακικού.Καλή επιτυχία στη καριέρα του και ελπίζω το κενό που αφήνει να αναπληρωθεί επάξια από την ηγεσία της ομάδας..
  • Ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες…λυπάμαι που δεν αναγνώρισαν την αξία σου …αν δεν ήσουν εσυ δεν θα ήταν ούτε Γ. & και ούτε και στην θέση που τους τερμάτισες!’
  • Ακυβέρνητο Καραααβββιιιιι…
  • Α καλά φέρτε τόν guardiola
  • Και για να έχουμε καλό ερώτημα ρε παιδιά: πως μπορεί μια διοίκηση να λύνει την συνεργασία της με κάποιον ο οποίος πέτυχε όλους τους στόχους που είχαν τεθεί στην αρχή της χρονιάς, εμπνέει εμπιστοσύνη και ηρεμία σε παιχτες και φιλάθλους και σε οδηγεί σε επιτυχίες χρόνο με το χρόνο??? Δεχόμαστε απαντήσεις και από τη διοίκηση μας βεβαίως βεβαίως..
  • Συγχαρητήρια για όλη την οργανωμένη προσπάθεια που έγινε με απόλυτη επιτυχία από το προπονητικό τιμ τα τελευταία 2 χρόνια..Εύχομαι τα καλύτερα και στους 2 και στην διοίκηση του Πανθρακού να ευοδοθούν οι σκέψεις τους για το καλό του Πανθρακού καθώς η επιτυχία που υπήρξε φέτος από την αποτυχία στην πράξη του χρόνου δεν απέχει πολύ..Ειλικρινά η συνέχεια της αγαπημένης μας ομάδος να είναι ανοδική σε όλους τους τομείς..