Καβαλιώτης πρώην του ΑΟΞ και νυν του Άρη Αβάτου ο παίκτης με τις πιο πολλές συμμετοχές σε όλη τη φετινή Γ’ Εθνική – Δεν έχασε αγώνα

Συνολικά 1.914 ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, από τους οποίους οι 155 αγωνίστηκαν σε μόλις έναν αγώνα. Ωστόσο είχαμε μια θρακιώτικη πρωτιά σε σχέση με τις συμμετοχές, αφού ο ένας απο τους τρεις όλους κι ολους παικτες με τον μεγαλύτερο αριθμο ανήκει σε ομάδα της Θράκης.

Τρεις είναι οι ποδοσφαιριστές και όλοι από τον 1ο Όμιλο, που έπαιξαν και στους 28 αγώνες των ομάδων τους. Ο λόγος για τον Γιάννη Λεωντσάκο του Άρη Αβάτου, τον Γιώργο Παυλίδη του Πανδραμαϊκού και τον Στέφανος Πέτρου του Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ο τελευταίος πάντως στα 17 παιχνίδια μπήκε ως αλλαγή, σε αντίθεση με τον Παυλίδη και τον Λεωντσάκο.

Ο 22χρονος πλέον Καβαλιώτης αμυντικός εντάχθηκε στο ρόστερ του Αρη Αβατου την θερινή μεταγραφική περίοδο του 2021 και αισίως συμπλήρωσε την δεύτερη σεζόν του στους κιτρινόμαυρους, όπου έχει προπονητή τον Κώστα Μπεδρελή, με τον οποίο γαλουχήθηκε στην ακαδημία του ΑΟΞ. Εκεί είχε ξεκινήσει από την Κ11 και έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο και αγωνιζόμενος και με την πρώτη ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Από εκεί και πέρα πολλοί από τις ομάδες των άλλων ομίλων έπαιξαν και στα 26 παιχνίδια, ωστόσο μόνο δύο δεν έχασαν λεπτό σε όλο το πρωτάθλημα. Ο Νίκος Χαρίτος του Κερατσινίου και ο Νίκος Σκόνδρας του ΠΟ Φήκης έπαιξαν 26 εννενηντάλεπτα. Ο Αντώνης Δασκαλάκης του Γιούχτα χρησιμοποιήθηκε 22 φορές ως αλλαγή, περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη. Στον αντίποδα ο Γρηγόρης Νιφορόπουλος του Τηλυκράτη και ο Βίτορ Μάντσα της ΑΕ Μυκόνου αντικαταστάθηκαν από 20 φορές ο καθένας.