ΕΠΣ Ξάνθης: «Μετατρέψατε μια χιουμοριστική ανάρτηση σε ρατσιστικό-εθνικό θέμα» η απάντηση της Λευκόπετρας σε Μύκη και Κότινο

Μετά την κοινή ανακοίνωση των ομάδων της Μύκης και του Κότινου, με την οποία κατήγγειλαν χυδαία αντίδραση της Λευκόπτρας, ήρθε την Πέμπτη η τοποθέτηση – απάντηση από τον Πρόεδρο του Κεραυνού Λευκόπετρας που αναρτήθηκε στο προσωπικό του προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά γράφει ο Χρ. Πολυτίδης:

“Με αφορμή του ότι κάποιοι-ος κύριος θέλησε να διαστρέβλωση την πολύ κοινή παροιμία του ρόδα είναι και γυρίζει δείχνοντας δύο λιοντάρια να παλεύουν και το ένα κάποια στιγμή να βρίσκετε σε θέση ισχύος απέναντι στο άλλο και να το κάνει ρατσιστικό-εθνικο θέμα είναι πολύ τραβηγμένο και μάλιστα λίγες μέρες πρίν τις εθνικές εκλογές… 😉 Είναι επικίνδυνο….

Το χιούμορ όταν το κάνεις θα πρέπει να ξέρεις να το δέχεσαι κιόλας. Ναι φυσικά σε αυτή την ζωή κάποια στιγμή θα είσαι επάνω κάποια στιγμή θα είσαι από κάτω. Όταν ασχολείσαι με τα κοινά με ομάδες κτλ θα πρέπει να μάθεις να το διαχειριστείς. Τι να κάνουμε τώρα, φέτος τα λιοντάρια της ομάδας μας ήταν πιο ισχυρά, τυχερά, ικανά κτλ, του χρόνου θα είναι κάποιοι άλλοι και μπορεί να βρεθούμε εμείς με μια φωτογραφία στον πάτο ενός βαρελιού, τι να κάνουμε τώρα, έτσι είναι η ζωή και το ξέρουμε όλοι, βάλτε λίγο χιούμορ στη ζωή σας και μη τα βλέπετε όπως προανέφερα ρατσιστικά-εθνικα γιατί δεν υσχυει κάτι τέτοιο.

Σεβόμαστε σεβόμασταν όλες τις ομάδες, (και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε) ανεχόμαστε ανεχτηκαμε την καζουρα- χιούμορ, ήρθε η ώρα που οι κόποι της χρονιάς μας χαροποιησαν και αυτό δεν θα μας το χαλάσει τίποτα……..
Οι παραχαράκτες ας βρούν άλλα….. Γήπεδα να παίξουν τα παιχνίδια τους….”