Ένα πανηγύρι φέτος στο Θρυλόριο και μεγάλο γλέντι το Σάββατο με Στάθη Νικολαΐδη, Αννέτα Μαρμαρινού και … Φώτη Ιωαννίδη!

Το μεγάλο πανηγύρι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης θα εορταστεί στο Θρυλόριο το Σάββατο 20 Μάϊου με συμμετοχή μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο Στάθης Νικολαΐδης και η Αννέτα Μαρμαρινού, ενώ θα τιμηθούν και αρκετοί άνθρωποι του Αθλητισμού και όχι μόνο.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναικού Φώτης Ιωαννίδης που κατάγεται από το Θρυλόριο, η Αικατερίνη Βουνάτσου (πρώην πρόεδρος συλλόγου γυναικών Θρυλορίου), ο Σαββας Νικολαΐδης (πρώην πρόεδρος Πόντου Θρυλορίου), ο Νίκος Σαπρανίδης (αθλητής ΑμΕΑ Ηροδικου), ο Δημήτρης Αποστολίδης (χοροδιδάσκαλος για την διαχρονική του προσφορά στην εκμάθηση των χορών) και ο Βσίλης Τοπαλίδης (πρόεδρος Πόντου Κομοτηνής).

Το θετικό είναι πως φέτος θα έχουμε ένα πανηγύρι σε σχέση με πέρυσι που είχαμε δυο εκδηλώσεις, το πρώτο πανηγύρι, αυτό του Πόντου Θρυλορίου, που έγινε στην κεντρική πλατεία του οικισμού την Παρασκευή 20 Μαΐου ενώ την αμέσως επομένη, το Σάββατο 21 Μαΐου, πανηγύρι προγραμμάτισε στον ίδιο χώρο και η Αναγέννηση Ποντίων. Η Αναγέννηση πλέον δεν υφίσταται οπότε επιστρεψαμε σε μια υγιή κατάσταση όπως στο παρελθόν και αναμένεται μεγάλη κοσμοσυρροή ελέω και εκλογών την επομένη.