Kαλεί τους φιλάθλους για εγγραφή ο Τοροσίδης: «Η τωρινή μου ελπίδα είναι να δω αυτήν την φανέλα να επιστρέψει εκεί που αξίζει…»

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ ο Ξανθιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τοροσίδης καλεί τον κόσμο του ΑΟΞ να σταθεί δίπλα στη νέα προσπάθεια υπογράφοντας την αίτηση της εγγραφής.

Ο «Τόρο» ήταν ο πρώτος που υπέγραψε και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανάρτηση: «…η τωρινή μου ελπίδα, είναι να δω αυτήν την φανέλα να επιστρέψει εκεί που αξίζει…».

Αναλυτικά, όσα έγραψε: «Το πρώτο μου όνειρο ήταν να φορέσω την φανέλα της ομάδας του τόπου μου και είχα την ευτυχία να το κάνω πραγματικότητα…
Η τωρινή μου ελπίδα, είναι να δω αυτήν την φανέλα να επιστρέψει εκεί που αξίζει…
Ας αγκαλιάσουμε όλοι τον ΑΟΞ μας, για να γεμίσει με όνειρα και τις επομενες γενιές Ξανθιωτών.. οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται, αρχής γενομένης από Τρίτη 16-5-2023, στο κατάστημα ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ 82, που βρίσκεται επί της οδού Βας. Σοφίας 25 στο γήπεδο μας κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 18.00-21.00. Ανάλογα ισχύει και για αυτούς η δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί είναι η ταυτότητα σας.
#ΑΟΞ #ΞΑΝΘΗ #ΘΡΑΚΗ #ΜΕΛΗ».