Handball Premier: Παρά τα τρία γκολ Αραμπατζή ο Ολυμπιακός επικράτησε και ισοφάρισε τη σειρά των τελικών επί της ΑΕΚ

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση σε επίθεση και (κυρίως) άμυνα, ο Ολυμπιακός επικράτησε 28-24 της ΑΕΚ στην έδρα του και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των τελικών της φετινής Handball Premier.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν πολύ καλή αγωνιστική εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και τελικά πανηγύρισαν τη νίκη με 28-24, έχοντας για πρωταγωνιστή τους τον Ολιβιέ Νιοκάς, ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά και ήταν ο πρώτος σκόρερ με 9 γκολ.

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες και βρέθηκε πίσω μέχρι και με -8 (23-15 και 24-16), προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεσή της στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 24-21 με σερί 5-1, γνωρίζοντας τελικά την ήττα.

Πλέον, οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Δευτέρα (22/5, 18:00), όπου θα τεθούν αντιμέτωπες στην έδρα της ΑΕΚ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γραμματικός): Κοτανίδης, Νιοκάς 9, Καραμπουρνιώτης 1, Παπαβασίλης 1, Κανδύλας 1, Μπάγιος 2, Παπαδόπουλος 2, Δομπρής 3, Mπουρζέ, Πασσιάς 1, Μοντόρο 4, Σλαβούλιτσα 2, Οστρούτσκο 1, Γκράτζαν 1, Μιχαηλίδης, Μπάουερ.

ΑΕΚ (Αλβανός): Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής 3, Τικ, Ζίβκοβιτς 1, Μαντάλινιτς 2, Νικολαϊδης, Τσέπιτς, Ηλιόπουλος 2, Παπαδιονυσίου 6, Λιάπης 1, Άρσιτς, Σόκολιτς 1, Τσιτομπί 1, Ρογκούλσκι 1, Λέμος 6, Κεδέρης.