Εκλογές 2023: Δώρα από την πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΑΜΑΘ «Σάντα» στον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο

Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος πραγματοποίησε μία ακριβώς εβδομάδα πριν τις εκλογές την απονομή στους παικτες της Αγίς Βαρβάρας του κυπέλλου της πρωταθλήτριας Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ

«Η άμυνα φέρνει τα πρωταθλήματα… για αυτό και είχαμε τη μεγάλη τιμή να έχουμε κοντά μας τον άνθρωπο που κράτησε και συνεχίζει να κρατάει στους δύσκολους αυτούς καιρούς την άμυνα της Χώρας, τον Καβαλιώτη Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος και πραγματοποίησε την απονομή», σχολίασε η «Σάντα».

Μάλιστ, στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας ομάδας της Αγιας Βαρβάρας δώρισε μία ασημένια εικόνα της Αγίας Βαρβάρας, προστάτιδας Αγίας του Πυροβολικού. Επιπλέον, οι προπονητές Χρήστος Μυτικόπουλος και Λεωνίδας Μαγιάννης έδωσαν «θέση βασικού» στον υπουργό, παραδίδοντας του μία φανέλα της ομάδας με το όνομα του και το Νο 4, που φορούσε ως αθλητής!!!

Τέλος, ο αρχηγός της ομάδας Μπάμπης Ζωτίδης και οι υπάρχηγοι Γιάννης Σουλίδης και Νίκος Μητρούλης παρέδωσαν στον υπουργό Εθνικής Άμυνας μία μπάλα υπογεγραμμένη από όλους τους αθλητές που κατέκτησαν το φετινό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Ουκ ολίγα δώρα, αλλά το σημαντικότερο όλων ήταν η ανάρτηση της «Σάντα», που αποτελεί και την καλύτερη διαφήμιση λίγες μέρες πριν ο Νίκος Παναγιωτόπουλος διεκδικήσει εκ νέου τους σταυρούς των καβαλιωτών στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής.