Ξεπέρασαν τις 100 οι εγγραφές στον νέο ΑΟΞ – Με ποιον τρόπο μπορούν να γραφτούν μέλη όσοι δεν διαμένουν στην Ξάνθη

Από τις 18:00 το απόγευμα ξεκινά η διαδικασία εγγραφών νέων μελών στον Ερασιτέχνη ΑΟΞ. Οι εγγραφές θα γίνονται στο κατάστημα «Σπάρτακοι 82», στο γήπεδο του ΑΟΞ, επί της οδού Βασ. Σοφίας 25 (εκει που διεξήχθησαν και οι αρχαιρεσίες).

Αρχής γενομένης από αυτήν την Τρίτη 16 Μαΐου, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 18.00 το απόγευμα ως τις 21.00 το βράδυ μπορούν οι φίλαθλοι της ομάδας να γραφτούν μέλη, με το κόστος εγγραφής να έχει οριστεί στα 20€ και το ποσό της ετήσιας συνδρομής στο ποσό των 50€ (άρα σε πρώτη φάση κάποιος οφείλει να καταθέσει άμεσα 70 ευρώ).

Απαραίτητη για την εγγραφή είναι μόνον η αστυνομική ταυτότητα του υποψήφιου μέλους. Πλέον, από τα 39 που ήταν όλα κι όλα τα μέλη στο τέλος Απριλίου, όταν διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες και αποκαλύφθηκε η ταυτότητά τους καθώς μόνον εκείνοι ειχαν δικαιωμα ψήφου, ο αριθμός τους πριν καν γίνει το επίσημο άνοιγμα στην κοινωνία, έχει ξεπεράσει τα 100 καθώς σταδιακά γίνονται δεκτές οι αιτήσεις που έγιναν από τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύντομα μάλιστα, ο Ερασιτέχνης ΑΟΞ θα δώσει την ευκαιρία εγγραφής και σε όσους δεν διαμένουν στην Ξάνθη, συμπληρώνοντας μια αίτηση που θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του – η οποία σύντομα θα βγει στον αέρα. Ετσι θα δοθεί η δυνατότητα να γίνουνμέλη στον Ερασιτέχνη ΑΟΞ φίλοι του από όλη την Ελλάδα αλλά και από οποιαδήποτε γωνία του κόσμου, όσο μακριά και αν βρίσκονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νέα μέλη θα έχουν δυνατότητα συμμετοχής στα κοινά του συλλόγου μόλις ένα τετράμηνο μετά την ημερομηνία της εγγραφής τους, αφού έχει τροποποιηθεί η πρόβλεψη του καταστατικού που έκανε λόγο για 12μηνο.