«Τελειώνουν» τον Μπαχαρίδη από τον Πανθρακικό παρά την κατάκτηση του 12ου Κυπέλλου

Μπορεί ο Πανθρακικός με τον Νίκο Μπαχαρίδη στην άκρη του πάγκου να κατέκτησε το 12ο κύπελλο ΕΠΣ Θράκης της ιστορίας του, επιτυγχάνοντας τo repeat, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ούτε αυτή η επιτυχία στέκεται ικανή για να διατηρηθεί στην τεχνική ηγεσία της ομάδας

Παρά τις διαψεύσεις της περασμένης εβδομάδας, ο καπνός που προέκυψε σε σχέση με την επικείμενη πρόσληψη του Φάνη Γκέκα φαίνεται ότι έχει και φωτιά. Οι πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι μπορεί να έγιναν άνω – κάτω στον Πανθρακικό παραμονές του τελικού, ωστόσο οι τεταμένες σχέσεις υπάρχουν καιρό και δεν μπορούν να κρυφτούν κάτω από το χαλί της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Άνευ συγκλονιστικού απροόπτου ο τελικός με την Ελπίδα Σαπών ήταν ο τελευταίος αγώνας στον οποίο ο Νίκος Μπαχαρίδης έκατσε στον πάγκο του Πανθρακικού. Τη νέα σεζόν δεν θα κάθεται σε αυτόν, παρόλο που το όνομά του είναι ταυτόσημο με την ιστορία της ομάδας (καθότι αλλωστε ο παίκτης σημαία που προ 20ετίας ήταν παρών σε όλη την πορεία από τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στην Super League).

Ο «Μπαχα» είχε δηλώσει παλαιότερα, όταν ξεκινούσε την προπονητική του καριέρα, ότι είχε όνειρο να κάτσει στον πάγκο του Πανθρακικού και ως κόουτς. Το έκανε αρχικά με την ομάδα Κ20, εν τέλει βρέθηκε να το κάνει και σε αγώνα της Super League και μάλιστα στο Καραϊσκάκη (πριν την έλευση του Ρόκα) ενώ την τελευταία διετία οδήγησε τον Πανθρακικό στο νταμπλ πέρυσι στην ΕΠΣ Θράκης και στην άνετη παραμονή φέτος στην Γ’ Εθνική, μαζί με την επανάληψη της κατάκτησης του Κυπελλου.

Ωστόσο η διοίκηση του ΑΠΣ Πανθρακικός (ή αν θέλετε ένα μέρος της, αφού λέγεται οτι υπήρξαν αρκετές διαφωνίες σε σχέση με την υπόθεση αυτή μεταξύ των μελών της) φέρεται πλέον να έχει λάβει την απόφαση. Και παρά τις διαψεύσεις της περασμένης εβδομαδας, όλα δείχνουν ότι σύντομα ο «Μπάχα» θα αποτελέσει παρελθόν και ο Φάνης Γκέκας θα ανακοινωθεί με επιτελείο που θα έχει μάλιστα έντονο… ξανθιώτικο άρωμα (από τον ΑΟΞ της τελευταίας διετίας, επι Μπιλ Πάπας δηλαδή).