Super League: Εζησε σαν οπαδός την φιέστα της ΑΕΚ ο Άκης Ζήκος! Γιατί την χαρακτηρίζει «δίκαιη πρωταθλήτρια»

Ο Ακης Ζήκος, που έκανε μεγάλη καριέρα στην ΑΕΚ την οποία όμως πιο πριν απογείωσε μέσα από τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ξάνθης, έζησε σαν οπαδος την φιέστα της ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου μεσα στη Αγια Σοφιά.

«Η ζωή είναι στιγμές.. στιγμές χαράς που εισπράξαμε…στιγμές μοναδικής χαράς που θα πρέπει ν ανταποδώσουμε!!
Ποτέ δε φαντάστηκα ως ποδοσφαιριστής, πόσο μεγάλη χαρά δίνουμε στους οπαδούς.. μέχρι σήμερα που ως οπαδός έδωσα τη χαρά που εισέπραττα….
Με τον Αργύρη από τις Σέρρες να μοιραζόμαστε τις μπίρες κ τον Δημήτρη μέσω φίλου να μαθαίνω ότι βγαίνει νικητής σε αγώνα ζωής!!!
Σας ευχαριστώ ολους, για το πριν, το μετά κ το πάντα
», εγραψε ο Ακης Ζηκος αναρτώντας σχετικο βίντεο.

Λίγες μέρες πριν, σχολιάζοντας το φετινό πρωτάθλημα, είχα χαρακτηρίσει δίκαιη πρωταθλήτρια την Ενωση ζητώντας να αποκτήσει και ο Ολυμπιακός κανονικό προπονητή.

«Να παραδεχτούμε κ να ευχαριστήσουμε τον Λουτσέσκου, τον Γιοβάνοβιτς, τον Αλμέιδα και να παρακαλάμε να έχει και ο Ολυμπιακός τον αντίστοιχο προπονητή έτσι ώστε του χρόνου να δούμε κ να ζήσουμε ακόμα καλύτερο θέαμα, ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι δίκαια πρωταθλήτρια γιατί και οι παίχτες της και ο προπονητής της κατάφεραν από τον πρώτο κιόλας χρόνο “Οι παίχτες να κάνουν τον προπονητή κ αυτός να τους κάνει ομάδα”».