Μεικτές Ομάδες: Ολοκληρώθηκε στην Αθήνα το φετινό ταξίδι της Κ14 ΕΠΣ Έβρου στο Πανελλήνιο Προεπιλογής της Εθνικής Παίδων

Το ποδοσφαιρικό ταξίδι της φετινής ομάδας της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14 έφτασε στο τέλος του.

Οι Εβρίτες ποδοσφαιριστές ηττηθηκαν με 2-0 στο γηπεδο του Ιλιου από την πανίσχυρη ΕΠΣ Αθηνών, στην οποία μεταξύ άλλων μετέχουν παίκτες που ανήκουν στα τσικό ομάδων όπως η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Τα γκολ πέτυχαν επετεύχθησαν στα μισά του πρώτου ημιχρόνου και λιγο πριν το φινάλε.

«Τεράστια εμπειρία, πολλά μαθήματα. Μόνο περηφάνια για αυτή την ομάδα!!!», αναφέρει σε ανάρτηση η ΕΠΣ Έβρου και προσθέτει: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές μας, το τεχνικό επιτελείο και όλους όσους βοήθησαν την ομάδα μας να κατακτήσει μία θέση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας».

Κ14 ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ (Αλεξόπουλος-Φλώρος): Τσομπανίδης, Γκαλογιάν, Κανίδης (41′ λ.τρ. Πεταλούδης), Πετρίδης, Λούδος, Γκιόκας (65′ Παπαδημητρίου), Κυρίτσης, Τσερκέζης (60′ λ.τρ. Βασιλειάδης), Δελήμπεης, Σαραντίδης (75′ Φουτσιτζής), Χουσίδης.