ΕΠΣ Ξάνθης: Με ευχές για τον ΑΟΞ τα συγχαρητήρια του δημάρχου Τσέπελη σε Ορφέα και Βιστωνίδα για το Κύπελλο

Τα συγχαρητήριά του στον Ορφέα Ξάνθης για την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, στην φιναλίστ Βιστωνίδα αλλά και σε όλους τους συντελεστές του αγώνα εξέφρασε ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης.

Παράλληλα, με επίσημη ανακοίνωση που διακινήθηκε από τον Δήμο Ξάνθης, εκφράζει την ευχή να επιστρέψει σύντομα ο ΑΟΞ στις μεγάλες κατηγορίες. Αναλυτικά:

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές τουΟρφέα Ξάνθης, για τη νίκη τους στον τελικό του 44ου Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης, που αποτελεί τον 12ο τίτλο της ιστορικής ομάδας στη συγκεκριμένη διοργάνωση, όπως, επίσης,το προπονητικό τιμ, τον Πρόεδρο Χρήστο Μπουρζάνο, αλλά και τον αεικίνητο Μπάμπη Χατζημεστή.

 Συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα της Βιστωνίδας, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τη διοίκηση, για την προσπάθεια που κατέβαλαν, αλλά και στη διαιτητική τετράδα του αγώνα, για την άψογη διεξαγωγή του και τη συνεργασία που είχαν μεταξύ τους.

 Είναι πολύ ελπιδοφόρα η παρουσία χιλιάδων θεατών στον αγώνα που αποδεικνύει την αγάπη αλλά και τη δίψα των πολιτών του τόπου μας για το ποδόσφαιρο και υπογραμμίζει την ανάγκη που έχουμε όλοι να επιστρέψει ο ΑΟΞ μας στις μεγάλες κατηγορίες.