Εκλογές 2023: Οι πολιτικές παρουσίες στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης

Ο 44ος τελικός του κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης προσέλκυσε και αρκετό κοσμο από τον χώρο της πολιτικής, καθώς πλησιάζουν άλλωστε οι εκλογές, όχι μόνον οι βουλευτικές αλλά και οι αυτοδιοικητικές.

Ετσι στο γήπεδο του ΑΟΞ βρέθηκε ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης μαζί με τον αναπληρωτή του και παλαίμαχο τερματοφύλακα Μανώλη Φανουράκη και τον αντιδήμαρο Φερτούν αλλά και ο δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιριδης, ο οποίος παρακολούθησε τον αγωνα έχοντας δίπλα του τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη. Ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος δεν ήρθε, αν και έδωσε μια μέρα μετά το παρών στον τελικό της πατρίδας του, στην Κομοτηνή.

Παρών στον τελικό και ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, ο οποίος μάλιστα έκανε και την απονομή στον Βασίλη Καραγκιόζη, κάτι που σχολιάστηκε και οδήγησε τον Μπάμπη Χατζημεστή στην απόφαση να εκδώσει την Δευτέρα ανακοινωση με την οποία αιτιολόγησε την απόφαση αυτή στην στήριξη που έχει παράσχει στον Ορφέα ο συγκεκριμένος πολιτικός.

Ο Αλέκος Κοντός (ο γιος του Στρατος θα κατέβει υποψηφιος δήμαρχος Ξάνθης) παρακολούθησε τον αγώνα πλάι στον βετεράνο ποδοσφαιριστή της Ξάνθης και του Πανιωνίου Τάσο Θεοδωρίδη και τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Σάκη Χατζηαντωνίου. Στο γήπεδο βρέθηκαν ακόμα πολλοί νυν και υποψήφιοι δημοτικοι και περιφερειακοί σύμβουλοι (συμπεριλαμβανομένης της Σοφίας Ψωμά), απουσίασαν όμως οι περισσότεροι από τους υποψήφιους βουλευτές αυτής της εβδομάδας με την φωτεινή εξαίρεση του Οδυσσέα Βουρβουκέλη με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ…