Εκλογές 2023: Οι πολιτικές παρουσίες στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης

O τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ελπίδα Σαπών αποτέλεσε μία μεγάλη γιορτή για το ποδόσφαιρο της Ροδόπης και στα επίσημα του ΔΑΚ Κομοτηνής βρέθηκαν πολλοί πολιτικοί της περιοχής.

Το «παρών» έδωσε για έναν ακόμα τελικό ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος (γκρινιάζουν που δεν πηγαίνει στους τελικούς των άλλων νομών) ενώ μαζί του είχε και τον Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομικών και Αθλητισμού Αχμέτ Ιμπράμ. Αντιθέτως, αίσθηση προκάλεσε η απουσία του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη.

Παρουσία στο γήπεδο είχαν φυσικά και οι πολιτικοί άρχοντες από τους Δήμους Κομοτηνής και Σαπών. Τον αγώνα παρακολούθησε ο Δήμαρχος Σαπών Ντίνο Χαριτόπουλο (προπονητής στην Ελπίδα είναι ο αδελφός του Βασίλης) μαζί με τους Αντιδήμαρχους Σαπών Δημήτρη Μοσχάκη και Παναγιώτη Παπαδόπουλο.

Από πλευράς Δήμου Κομοτηνής το «παρών» έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Πολιτειάδης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Πέτρος Ζωγραφος και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Στράτος Τσακιρίδης ενώ απουσίαζε ο δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης, που έσπευσε όμως μετά για τα επινίκεια σε γνωστή ταβέρνα της πόλης.

Φυσικά, επειδη πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου προηγούνται οι βουλευτικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής, στο γήπεδο έγινε κανονική πασαρέλα υποψηφίων. Έδωσαν το «παρών» ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Γιώργος Πεταλωτής και ο επίσης υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Γιώργος Μανανάς.

Μάλιστα, με πρωτοβουλία της ΕΠΣ Θράκης, οι περισσότεροι από αυτούς έκαναν την απονομή στους νικητές και τους χαμένους του τελικού συγχαίροντας τους για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν – σε μια κίνηση πολιτικού πλουραλισμού, αφού βρέθηκαν στο γήπεδο εκπρόσωποι από όλες τις μεγάλες πολιτικές παρατάξεις.