Super League: Έβγαλε πέναλτι ο Λοντίγκιν στην ισοπαλία Παναθηναϊκού και Άρη στην Λεωφόρο! Βασικός στο τελευταίο ματς της σεζόν ο Ιωαννίδης

Είχαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, αλλά έμειναν στο 1-1 Παναθηναϊκός και Αρης στη γεμάτη Λεωφόρο, όπου οι φίλοι του Τριφυλλιού χειροκρότησαν παίκτες και Γιοβάνοβιτς στην αγωνιστική που έριξε την αυλαία της φετινής σεζόν. Ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης, Λοντίγκιν απέκρουσε πέναλτι του Καμαρά στο 76′, από ένα δοκάρι με Κλεϊνχέισλερ και Νταρίντα οι δυο ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε αυτό το γκολ νωρίς στο παιχνίδι που ήθελε να βάλει σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια σήμερα, όταν ο Μπερνάρντ εκτέλεσε το φάουλ, ο Κλεϊνχέισλερ πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Σιαμπάνη για το 1-0 μόλις στο 6ο λεπτό.

Ο Άρης στην πρώτη καλή ευκαιρία σε ροή αγώνα που βρήκε ισοφάρισε.  Ο Οντουμπάτζο έκανε την μπαλιά, ο Ιτούρμπε κέρδισε στην μονομαχία τον Πέρεθ, που σταμάτησε να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή αντί να κυνηγήσει τον Παραγουανό, εκείνος τσίμπησε την μπάλα και από τον Μάγκνουσον κι έγραψε το 1-1 στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι «άναψε» για τα καλά όταν ο Άρης κέρδισε πέναλτι με τον Καμαρά στο 75′. Ο επιθετικός από την Μαυριτανία είχε την ευκαιρία να φτάσει την ομάδα του στην ανατροπή, όμως νικήθηκε από τον Λοντίγκιν, μία στιγμή που αφύπνισε εκ νέου τόσο τους φιλάθλους όσο και τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που απέκτησαν και πάλι την σπίθα του καλού διαστήματος στο πρώτο μέρος ωστόσο δεν μπόρεσαν να την μετουσιώσουν σε κάποιο γκολ και το 1-1 παρέμεινε ως το φινάλε.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης, Γιούρι Λοντίγκιν μπήκε κι έπαιξε βασικός, έβγαλε ένα πέναλτι και γενικά στάθηκε πολύ καλά. Στο γκολ δεν είχε κάποια ευθύνη, αφού ουσιαστικά ήταν τετ α τετ με τον Ιτούρμπε.

Βασικός και ο Κομοτηναίος Φώτης Ιωαννίδης, που έδωσε μάχες έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Σιαμπάνη να τον σταματάει και έδωσε την θέση του στον Σπόραρ.