Γ’ Εθνική: Ξεκινούν τα μπαράζ ανόδου στην SL2 με… 1+11 «Θρακιώτικες» συμμετοχές! O Ψάλτης, ο Πλατέλλας και οι άλλοι πρώην παίκτες σε ΑΟΞ και Πανθραξ

Ξεκινούν το Σαββατοκύριακα εκτός των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική και αυτά που οδηγούν στην άνοδο στην Super League 2 χωρίς δυστυχώς καμιά ομάδα από την Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία.

Σε αυτά μπορεί να μην συμμετέχουν ομάδες της Θράκης αλλά και αρκετοί ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τον Πανθρακικό και την Ξάνθη. Βέροι Θρακιώτες είναι ο Κομοτηναιος μέσος Χάρης Ψάλτης και ο Εβριτης γυμναστής Κώστας Συριτούδης της Κοζάνης , ενώ οι Σουλειμαν Οκάν και Γιώργος Λίτσκας που βρίσκονταν στα ρόστερ του Τηλυκράτη και του Γούχτα αποχώρησαν για την Χρυσούπολη και τον Αγιο Νικόλαο αντίστοιχα και αντί για το πρωτάθλημα πάλεψαν για την σωτηρία με τις νέες τους ομάδες.

Οι πέντε πρωταθλήτριες ομάδες που συμμετέχουν στα μπαράζ από τις οποίες οι τρεις θα ανέβουν στην Β’ Εθνική ή Super League2 είναι ο Καμπανιακός, η Κοζάνη, ο Τηλυκράτης Λευκάδας, ο Αιολικός και ο Γιούχτας Αρχανων Ηρακλείου.

Στις ομάδες αυτές βρίσκουμε 7 πρώην παίκτες του Πανθρακικού, τους Νίκο Καθάριο, Νικο Μπουτζίκο του Καμπανιακού, τον Χαρη Ψάλτη της Κοζάνης, τους Αλεξανδρο Μπεκατώρο, Κώστα Ζδραβο του Τηλυκράτη, τους Γιάννη Ποτουρίδη, Γιάννη Μωραίτη του Αιολικού, τρεις πρώην παίκτες της Ξάνθης τον Βαγγέλη Πλατέλλα του Αιολικού, Αστέριο Γιακουμή, Παύλο Καθάριο του Καμπανιακού, ενω ο Μανώλης Ρουσακης αγωνίστηκε και στις δυο ομάδες της Θράκης. Τέλος ο Δημήτρης Κεφαλούκος του Γιούχτα πέρασε από την Δόξα Ν, Σιδηροχωρίου. Επίσης στην Κοζάνη βρίσκεται ως γυμναστής ο Εβρίτης πρωην πορτιέρε ΑΕΔ Ελπίδας Σαπών, Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Καβάλας Κώστας Συριτούδης.