Super League 2: Πρωταθλητής ο Πανσερραϊκός των επτά Θρακιωτών 5 αγωνιστικές πριν το φινάλε, επιστρέφει μετά από 12 χρόνια στα σαλόνια

Μετά από 12 χρόνια ο Πανσερραϊκός επιστρέφει και μαθηματικά στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά τον βαθμό που κατέκτησε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Καρδίτσα (0-0).

Μια σεζόν κυριαρχίας που σφραγίστηκε με την μαθηματική άνοδο του Πανσερραϊκού πέντε ολόκληρες αγωνιστικές πριν το φινάλε. Η ομάδα του πρώην προπονητή του Πανθρακικού Παύλου Δερμιτζάκη χρειάζονταν έστω έναν πόντο για να πανηγυρίσει μια μεγάλη επιτυχία και δεν άφηε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Απέδειξε πως ήταν η καλύτερη με διαφορά ομάδα του Βορείου Ομίλου και πήρε σχετικά εύκολα το… εισιτήρια για τη Super League.  Στα του αγώνα δεν υπήρξε κάτι το αξιοσημείωτο με τις δυο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους δίχως όμως να εκμεταλλευτούν καμία από αυτές.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε άπαντες να πανηγυρίζουν στο γήπεδο, ενώ το πάρτι μεταφέρθηκε στις κερκίδες και τα αποδυτήρια του γηπέδου.  Τα «λιοντάρια» των Σερρών επιστρέφουν ξανά στη Super League με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. 

Για τον Πανσερραϊκό αγωνίστηκε ο πρώην του ΑΟΞ Τάσος Παπάζογλου, ο επίσης πρώην παίκτης της Ξάνθης Τέλης Καρασαλίδης, αλλαγή μπήκε ο Κώστας Θυμιάνης ενώ βασικός ξεκίνησε και ο πρώην αμυντικος του Πανθρακικου Σταυρος Πεταυτάκης. Υπενθυμίζεται ότι στο ροστερ της ομάδας του πρώην προπονητη του Πανθρακικού ανήκουν ακόμα οι Κομοτηναίοι πρώην τερματοφύλακες της Ξάνθης Αλέξανδρος Τσομπανίδης και Μάκης Γιαννίκογλου.