Μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ: Με κομβικές απουσίες στο κάστρο του Βώλακα ο Ορέστης Ορεστιάδας!

Στην δύσκολη έδρα της πρωταθλήτριας Δράμας της Δόξα Βώλακα φιλοξενείται ο ελλιπής Ορέστης Ορεστιάδας για την πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου.

Ο Ορεστης θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην δυνατή ομάδα της Δράμας αφού την Τετάρτη έχει ρεπό και δεν θέλει να μείνει πίσω βαθμολογικά πριν τον σπουδαίο αγώνα της 3ης αγωνιστικής εντός έδρας με την Αμμουδιά.

Ο προπονητής του Ορέστη Παναγιώτης Μυλωνάς που θα κάθεται κανονικά στον πάγκο του αφού η τιμωρία του έληξε το Σαββατο δεν θα έχει τους τιμωρημένους από τον τελικό κυπύλλου Νίκο Θάνο (3 αγωνιστικές) και Δήμο Τζελέπη καθώς και τον τραυματία Δημήτρη Κομεσίδη. Επιστρεφει ωστόσο από την τιμωρλια του ο έμπειρος Γιαννης Γκουντενούδης που περυσι πήρε μέρος στα μπαράζ με τον Ιπποκράτη (οπως και ο Τζελεπης και Μαμρικισβιλι).

Η 23αδα που θα ταξιδέψει στην Δράμα είναι η εξής: Παναγιωτου, Δουλούδης, Ζουρκος, Πεταλωτης, Θεμελης, Πετροπουλος, Λαζαρίδης, Ανδρεάδης, Χριστοφορίδης, Σταματόπουλος, Καπουσούζης, Τουμπαρης, Θεοδώρου, Λιανας, Αλή Κοτζά, Ντουμανάκης, Κυρκούσης, Γκουντενούδης, Παπαμιχαήλ, «Τσιρίλο», Μαμρικισβλιλι, Χρηστούδης, Ασπιώτης.