Ανοίγει στον κόσμο ο Ερασιτέχνης ΑΟΞ με κόστος στα 20 ευρώ την εγγραφή νέου μέλους και στα 50 ευρώ την ετήσια συνδρομή

Με επίσημο δελτίο Τύπου ο ΑΟΞ ενημέρωσε ότι από την προσεχή εβδομάδα όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί μέλος στον Ερασιτέχνη ΑΟΞ με το κόστος για την εγγραφή να ανέρχεται στα 20 ευρώ (εφάπαξ ποσό) και την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 50 ευρώ.

Με την ίδια ανακοίνωση γνωστοποιείται ότι ο Χάρης Ευφραιμίδης αναλαμβάνει το Γραφείο Τύπου της ομάδας ενώ υπεύθυνη Επικοινωνίας ορίζεται η Ζωή Κωνταντινίδου. Αναλυτικά:

Κατόπιν συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του ΑΟΞ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της Ξάνθης ότι συνεδρίασε στις 9-5-2023 και θέτει υπόψη του κοινού τα εξής

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με το από 2-5-2023 δελτίου τύπου ρυθμίστηκαν ζητήματα που άπτονται της εγγραφής- συνδρομής των μελών και του Γραφείου Τύπου- Επικοινωνίας του Α.Ο.Ξ.

Ειδικότερα, δυνάμει του άρθρου 6 του καταστατικού του σωματείου, με απόφαση του Δ.Σ., το κόστος εγγραφής των ενδιαφερόμενων μελών ορίζεται στα 20€ και το ποσό της ετήσιας συνδρομής στο ποσό των 50€. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται, αρχής γενομένης από Τρίτη 16-5-2023, στο κατάστημα ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ 82, που βρίσκεται επί της οδού Βας. Σοφίας 25 στο γήπεδο μας κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 18.00-21.00.

Επίσης, ορίζονται ως Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου ο Χάρης Ευφραιμίδης και ως Υπεύθυνη Επικοινωνίας η Ζωή Κωνσταντινίδου, τους οποίους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο.Ξ. και ευχόμαστε καλή δύναμη στην ανάληψη των καθηκόντων τους.

Μετά τιμής,
Το ΔΣ του ΑΟΞ