Το κρίσιμο «σταυροδρόμι» του εορτάζοντα Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ

Τα 46 του χρόνια κλείνει σήμερα (11/5) ο Πάμπλο Γκαρσία, εκ των οποίων τα 15 είναι συνδεδεμένα με τον ΠΑΟΚ – Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον «Κανάριο».

Ημέρα γενεθλίων για τον Πάμπλο Γκαρσία, με την οικογένεια του ΠΑΟΚ να του στέλνει τις «θερμότερες» ευχές της. Μια οικογένεια που άνοιξε πριν από 15 χρόνια την αγκαλιά της για τον «Κανάριο» και έκτοτε με ένα μικρό… διάλειμμα (σ.σ. λόγω Ξάνθης) πορεύονται μαζί.

Φέτος, ο Ουρουγουανός κλείνει την τρίτη σεζόν του σε ανδρική επαγγελματική ομάδα, μία στην πρώτη και δύο στην δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ και επί του παρόντος τίποτα δεν έχει κριθεί με φόντο την επόμενη χρονιά. Το συμβόλαιο του Γκαρσία με τους Θεσσαλονικείς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ως εκ τούτου οι εβδομάδες που ακολουθούν είναι κρίσιμες για το μέλλον του. 

Προ ημερών, ο Πάμπλο Γκαρσία, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του, ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Είμαι στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιό μας ολοκληρώνεται και θα δούμε τι είναι καλύτερο να γίνει. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε ευκαιρία. Έχουμε τη φιλοδοξία να βρεθούμε στο τιμόνι μίας πρώτης ομάδας. Αισθάνομαι άνετα στο ρόλο του προπονητή», επικοινωνώντας τη διάθεσή του να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, ενδεχομένως να αποδεχθεί μία νέα πρόκληση, ειδικά από τη στιγμή που έχει μπει στην τελική ευθεία για να αποκτήσει το πτυχίο UEFA Pro.

Προφανώς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sdna, θα προηγηθεί πρωτίστως μία κουβέντα με τους επιτελείς του Δικεφάλου, από το αποτέλεσμα της οποίας θα οριστούν και τα επόμενα βήματα του Πάμπλο Γκαρσία. Το βέβαιο είναι πως το καλοκαίρι προμηνύεται «καυτό» και σε αυτό το μέτωπο και ο Ουρουγουανός είναι αντιμέτωπος -ξανά- με μία απόφαση καριέρας για εκείνον.