Σκόραρε δυο γκολ σε 35′ ο εορτάζων Κοσμάς Γκέκας σηκώνοντας το κύπελλο Σερρών και κλείνοντας μια εντυπωσιακή σεζόν με το Παραλίμνιο

Περίπατο έκανε ο Απόλλων Παραλιμνίου του Κοσμά Γκέκα που έφτασε στην κατάκτηση του όγδοου Κυπέλλου του στην ΕΠΣ Σερρών, διαλύοντας στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών με 5-0 τον απογοητευμένο Εθνικό Σιδηροκάστρου που απέτυχε στα ημιτελικά και του πρωταθλήματος που ήταν ο κύριος στόχος του.

Οι παίκτες του Νίκου Καραμπετάκη που επέστρεψε ειδικά για τον τελικό αφού είναι βοηθός του Άκη Βάβαλη στο Κόσοβο, άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό με τον Γκέκα, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι και εκτέλεσε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 2-0. Στο 60ο λεπτό ο Πέτρου με εξαιρετικό σουτ κάνει το 3-0. Το Παραλίμνιο ήταν καταιγιστικό και σημείωσε άλλα δύο τέρματα με τους Μπόμπορα στο 85ο λεπτό και Ελέζι στο 92′.

Ο Κοσμάς Γκέκας που αγωνίστηκε μόλις 35′ για να προφυλαχθεί, έτσι πήρε ένα δώρο γενεθλίων για τα 27α γενέθλιά του σηκώνοντας το τρίτο του κύπελλο μετά τα δυο που έιχε και τον Άρη Αβάτου (φώτο αρχείου), ολοκληρώνοντας την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του με 17 γκολ για το πρωτάθλημα και φοβερές πορείες σε κύπελλο Ελλάδας (προημιτελικά) με σχεδόν 30 τέρματα.