Τα είπαν όλα Μάνταλος και Αθανασιάδης μετά τα πανηγύρια στο Χαριλάου!

Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Γιώργος Αθανασιάδης εμφανώς συγκινημένοι μοιράστηκαν τα πρώτα συναισθήματά τους μετά τη νίκη επί του Άρη, η οποία τους έφερε μία ανάσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για την ατάκα του Σέρχιο Αραούχο:

Μάνταλος: «Μου έρχεται μία ατάκα του Αραούχο. Όταν κυνηγάς δεν υπάρχει τόσο άγxος. Την κατάλληλη στιγμή θα περάσει πρώτος. Την κατάλληλη στιγμή έγινε αυτό. Μένει ένα παιχνίδι για να σκεφτούμε πρωταθλητές».

Για το περσινό παιχνίδι που άφησε εκτός την ΑΕΚ από την Ευρώπη και το φετινό ματς που έδωσε το πρωτάθλημα:

Αθανασιάδης: «Ήταν δύσκολο για μένα. Επέστρεψα ξεκίνησα να παίζω και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Πιστεύω ότι τα κατάφερα».

Μάνταλος: «Μιλάμε για δύο παιχνίδια με διαφορετικά συναισθήματα. Τότε είχαμε φύγει με σκυμμένα κεφάλια. Σήμερα φεύγουμε με το χαμόγελο στα αυτιά»

Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, την OPAP Arena:

Μάνταλος: «Να δεις τα αποτελέσματα είναι σημαντικός παράγοντας το γήπεδο, εκτός από τους παίκτες και τους προπονητές. Το γήπεδο είναι πανέμορφο αυτό το βλέπει κάθε φίλαθλος σε όλη την Ελλάδα. Ανυπομονώ για την άλλη Κυριακή».

Αθανασιάδης: «Είναι σημαντικό που έχουμε το δικό μας κάστρο. Θυμάμαι στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ανατρίχιασα».

Για τον Ματίας Αλμέιδα:

Μάνταλος: «Κατάφερε να δέσει ένα σύνολο. Έκανε αλλαγές σε θέσεις και μπορεί να φάνηκε περίεργο στην αρχή, αλλά τα αποτελέσματα είναι εδώ».

Αθανασιάδης: «Όταν είσαι μία οικογένεια, όλα μπορούν να συμβούν».

Για όλα τα χρόνια στην ΑΕΚ:

Μάνταλος: «Η περυσινή χρονιά ήταν το αποκορύφωμα της αποτυχίας. Όταν είσαι σε μία ομάδα από τις μεγάλες τέσσερις και δεν κατακτάς τίτλους είναι περίεργο. Σίγουρα με επηρέασε. Γνωρίζω τις δυνατότητες μου, ήξερα ότι η ΑΕΚ στα επόμενα χρόνια θα είναι στην κορυφή».

Για το πιο άτομο σε στηρίζει περισσότερο:

Αθανασιάδης: «Η γυναίκα μου με στηρίζει πάνω από όλα».

Για το ποιός θα σηκώσει την κούπα:

Μάνταλος: «Ο Σέρχιο πρέπει να είναι εδώ, να πάρει τα πόδια του και να έρθει. Την κούπα δε θα τη σηκώσω εγώ αλλά ο Σέρχιο (Αραούχο), ο Στίβεν (Τσούμπερ), ο Ντάμιαν (Συμάνσκι) και το παιδί από δω».