Πρώτο «σχόλιο» Μπαχαρίδη για τις τελευταίες εξελίξεις στον Πανθρακικό μετά και τις πρώτες αντιδράσεις για την επικείμενη έλευση Γκέκα

Αντιδράσεις έχει αρχίσει να προκαλεί στους ποδοσφαιρικούς παράγοντες αλλά και στον φίλαθλο κόσμο της Κομοτηνής η πληροφορία ότι θα τερματιστεί σε λίγες μέρες η συνεργασία με τον Νίκο Μπαχαρίδη και ήδη έχει αποφασιστεί η πρόσληψη του Φάνη Γκέκα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί ο λόγος της φερόμενης σύναψης συνεργασίας με τον παλαίμαχο διεθνή που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι το άνοιγμα του Πανθρακικού προς τη μειονότητα λόγω της πολυετούς επιτυχημένης παρουσίας του Γκέκα σε ομάδες του τουρκικού πρωταθλήματος.

Με τοποθέτησή του στο facebook ο Μιχάλης Κακουλίδης, παλιός παίκτης της ομάδας, νυν προπονητής του Πόντου Θρυλορίου αλλά και υποψήφιος πρόεδρος στην ΕΠΣ Θράκης στις τελευταίες εκλογές, εξέφρασε ανοιχτά την διαφωνία του στην επικείμενη έλευση Γκέκα και γενικά στην όποια αντικατάσταση του Νίκου Μπαχαρίδη.

Μάλιστα, το δημόσιο σχόλιό του προκάλεσε και την δημόσια τοποθέτηση του ίδιου του Μπαχαρίδη, που τον ευχαρίστησε για την στήριξη, δείχνοντας όμως ξεκάθαρα ότι το κλίμα στην «οικογένεια» του Πανθρακικού παραμονές του τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης κάθε άλλο παρά «οικογενειακό» είναι.

Εγραψε ο Κακουλίδης: «Στοχοποιείται και πάλι και ο Πανθρακικος και η Ροδόπη με μία ανεξήγητη και περίεργη δικαιολογία για την αλλαγή προπονητή. Εκφράζοντας την προσωπική μου άποψη ως παλαιός ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού και ως παράγοντας ποδοσφαίρου έχω την απόλυτη πεποίθηση ότι η ομάδα έπρεπε να συνεχίσει με τον Νίκο Μπαχαριδη ο οποίος έχει ψύχωση με τον πυρσό και έδειξε φέτος ότι έχει και τις προπονητικές ικανότητες να ανεβάσει και άλλο τις δυνατότητες του Πανθρακικού…Λάθος τεράστιο η αλλαγή..».

«Ευχαριστώ Μιχάλη», έσπευσε αμέσως να γράψει από κάτω ο ίδιος ο Νίκος Μπαχαρίδης, πατώντας και like στο σχόλιό του Μιχάλη Κακουλίδη, δείχνοντας με τον πιο ανάγλυφο τρόπο ότι παρά τις όποιες προσπάθειες διαψεύσεων (γιατί διάψευση δεν την λες την ανακοίνωση του Πανθρακικού), θέμα υπάρχει και μάλιστα έχει κάνει άνω – κάτω την ομάδα με την δημοσιοποίησή του παραμονές του μεγάλου τελικού…