ΕΠΣ Θράκης: Κατατέθηκε η ένσταση του Πόντου Κομοτηνής κατά του Θρυλορίου διεκδικώντας την παραμονή αντί του Ατσαλιού Αρχοντικών

Στην κατάθεση ένστασης κατά του κύρους του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πόντο Θρυλορίου προχώρησε τελικά το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πόντος Κομοτηνής, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS.

Ετσι θα μεταφερθεί στην αίθουσα της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Θράκης η υπόθεση και αν θα διατηρηθεί το αποτέλεσμα του αγωνα ή αν θα τον κερδίσει ο Ποντος Κομοτηνής με 3-0 στα χαρτιά.

Αν συμβεί το τελευταίο, ο Πόντος Κομοτηνής θα ανέβει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού στην οποία βρίσκεται αυτήν την στιγμή, με βάση τα όσα έγιναν στους αγωνιστικούς χώρους, αφού θα φτάσει στους 14 βαθμούς, εναντι 13 του Ατσαλίου Αρχοντικών.

Η ένσταση αφορά μη τήρηση από την πλευρά του Θρυλορίου στα τελευταία λεπτά της υποχρέωσης στην ενδεκάδα μικρών σε ηλικία παικτών. Η πλευρά του Πόντου Θρυλορίου υποστηρίζει ότι όλα έχουν γίνει νόμιμα και ότι στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκε με 10 παίκτες.

Η ουσία είναι ότι πλέον ο λόγος περνά στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Θράκης, η οποία και θα αποφασίσει ποια εκ των Πόντου Κομοτηνής ή Ατσαλιού Αρχοντικών θα ακολουθήσει την Δόξα Προσκυνητών (που αποχώρησε) στην Β’ Κατηγορία.