Ο παππούς – Παναγιώτης ήρθε και πάλι και η Αναγέννηση Παγουρίων τον τίμησε και του αφιέρωσε την ιστορική νίκη τετράδας!

Τον αγαπητό παππού των Παγουρίων που ακολουθεί πιστά την Αναγέννηση σε όλους τους αγώνες της εκτός έδρας μια τριετία, αφού η ομάδα δεν είχε ποτέ γήπεδο στο χωριό και αγωνίζεται μόνιμα εκτός εδρας, βράβευσαν πριν τον νικηφόρο αγώνα με την Δόξα Γρατινής βράβευσαν οι της ομάδας.

Στο τέλος του αφιέρωσαν στον κύριο Παναγιώτη Μπλέτσα την νίκη που τους χάρισε και την ιστορική τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Παγουρίων: Για πιστούς οπαδούς μεγάλων ομάδων με τίτλους και ιστορία έχουμε ακούσει πολλές φορές. Για τον πιο πιστό οπαδό σε τοπικό όμως δύσκολα ακούμε, και ειδικά όταν μιλάμε για ομάδα τοπικού του χωριού Παγούρια. Που βρίσκεται το χωριό και για ποιον θα μιλήσουμε;

Το Χωριό Παγούρια του Νομού Ροδόπης, με 150 κατοίκους, έχει την ομάδα της Αναγέννησης Παγουριών να εκπροσωπεί το χωρίο στο Α’τοπικό Θράκης.

Ο συγκεκριμένος παππούλης που βλέπετε στις φωτογραφίες εδώ και 3 χρόνια δεν έχει χάσει ούτε εντός ούτε εκτος έδρας αγώνα της ομάδας του Χωριού του. Για να καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές ότι είναι πάντα εκεί, όταν έρχεται στο γήπεδο φωνάζει: ‘’ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΑ’’. Δίπλα του Πάντα τα εγγόνια του, αφού η φράση ‘’από γενιά σε γενιά’’ είναι κανόνας στον χώρο του Ποδοσφαίρου.

Εμείς με την σειρά μας το λιγότερο που είχαμε να του προσφέρουμε για να του δείξουμε το ευχαριστώ μας για την συνεχή του στήριξη εδώ και 3 χρόνια, είναι μια αναμνηστική φανέλα με την υπογραφή των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας από την φετινή εξαιρετική πορεία μας.

Ευχαριστούμε Παππού και υποσχόμαστε πως κάθε χρονιά θα σε κάνουμε περήφανο.