Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: «Δραμα»τικό φινάλε με τρεις μνηστήρες για την αντίπαλο από την Δράμα των Ορέστη, Πετεινού, Σιδηροχωρίου

Tο απόγευμα του Σαββάτου κρίνεται ο τίτλος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Δράμας και κατά συνέπεια θα μάθουμε την αντίπαλο των Ορέστη Ορεστιάδα, Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και Αρη Πετεινού στα επικείμενα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Τρεις ομάδες διεκδικούν με πολλές πιθανότητες η καθεμία τον τίτλο. Τα πάντα κρίνονται στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΓΣ Προσοτσάνης και την Δόξα Βώλακα το απόγευμα του Σαββάτου 6/5 στο Δημοτικό Στάδιο Προσοτσάνης “Γεώργιος Μακρής”.

Οι δυο ομάδες έχουν από 62 βαθμούς και ισοβαθμούν στην 1η θέση, έχοντας αναδειχθεί ισόπαλες στον πρώτο γύρο. Οπως γίνεται αντιληπτό, όποια ομάδα κερδίσει στον αγώνα – τελικό της τελευταίας αγωνιστικής, θα κατακτήσει και το πρωτάθλημα.

Ωστόσο το ενδιαφέρον είναι ότι πίσω από αυτές τις ομάδες μόλις έναν βαθμο, με 61 ποντους, είναι η Χωριστή που την ίδια ωρα, στις 17:30 θα παίζει με τον Καλαμώνα και εκτιμάται ότι εύκολα ή δύσκολα θα τον κερδίσει.

Αν συμβεί αυτό και εφόσον οι δυο πρωτοπόροι δεν νικήσουν αλλά αναδειχθούν ισόπαλοι, τότε ο τίτλος δεν θα πάει ούτε στην Προσοτσάνη ούτε στον Βώλακα αλλά στην Χωριστή. Φτάσαμε μια αγωνιστική πριν το τέλος του πωταθλήματος και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τον πρωταθλητή, στην πιο δραματική εξέλιξη στην ΕΠΣ Δράμας τις τελευταίες δύο δεκαετίες….