Φωτογραφίζει ξανά τον Έβρο το αυτοκίνητο του «Google Street View»

Στους δρόμους του Έβρου επέστρεψε το αυτοκίνητο του Google Street View σαρώνοντας την περιοχή, προκειμένου να αναβαθμίσει με νέες φωτογραφίες 360 μοιρών πόλεις, δρόμους και εθνικές οδούς του νομού.

Το αυτοκίνητο εθεάθη στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, το πρωί της Πέμπτης 4 Μαΐου, να καταγράφει την εικόνα της πόλης, ώστε να παρέχει μια πιο ακριβή εικόνα της πραγματικότητας στις εφαρμογές της Google Maps και Google Earth.

Σχετικά με την προστασία της ιδιωτικότητας, να θυμίσουμε πως η Google θολώνει πρόσωπα και πινακίδες αυτοκινήτων πριν δημοσιευθούν οι εικόνες, ώστε να μην είναι αναγνωρίσιμα, διατηρώντας έτσι την ιδιωτικότητά τους.

Tέλος, τo Street View λειτουργεί σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη και παρέχει απεικόνιση των δρόμων σε 87 χώρες του κόσμου. Το Street View είναι διαθέσιμο σε υπολογιστές και φορητές συσκευές, καθώς και στο Google Earth.

Δείτε το βίντεο με το αυτοκίνητο του Google Street View να «κόβει» βόλτες στην Αλεξανδρούπολη σήμερα το πρωί όπως το κατέγραψε η κάμερα του e-evros.gr: