Φιέστα ανόδου από τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού – Τα καλύτερα γενέθλια γιόρτασε ο Τέλης Καρασαλίδης  

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού στην αποστολή της ομάδας, η οποία  επέστρεψε από τη Λάρισα με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) ο οποίος την καθιστά το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο.  

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού έκαναν τη νύχτα μέρα με βεγγαλικά, πυροτεχνήματα, πυρσούς και καπνογόνα ενώ η… φιέστα ανόδου ξεκίνησε όταν οι παίκτες κατέβηκαν από το λεωφορείο.

Όλοι τους έγιναν ένα κουβάρι και χόρευαν με τα συνθήματα και τα τραγούδια των φιλάθλων ενώ οι παίκτες, ιδιαίτερα οι ξένοι, έδειχνα εντυπωσιασμένοι με την θερμή υποδοχή και με τα κινητά τους τραβούσαν βίντεο.

Ενθουσιασμένος και ο άλλοτε παίκτης του ΑΟΞ Τέλης Καρασαλίδης, που το γιόρτασε λίγο παραπάνω από τους άλλους καθώς στις 3 Μαΐου έκλεισε τα 32 χρόνια ζωής, παράλληλα με τη διαφαινόμενη άνοδο του Πανσερραϊκού στα μεγάλα σαλόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είπαν ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι παίκτες μέσω της ΕΡΤ Σερρών στους φιλάθλους και ζήτησαν να είναι κοντά τους και στα επόμενα παιχνίδια για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η άνοδος.