Κάτοικος στην Κομοτηνή βγήκε για ψάρεμα στον πλημμυρισμένο δρόμο μετά την απογευματινή βροχή!

ια ακόμη μια φορά πλημμύρισε ο δρόμος στην οδό Δημοκρατίας στην Κομοτηνή ύστερα και από την απογευματινή βροχή που σημειώθηκε στην περιοχή.

Τα νερά της βροχής δημιούργησαν μια λίμνη, όμως αυτή τη φορά ένας κάτοικος βρήκε την ευκαιρία να διακωμωδήσει την όλη κατάσταση, παίρνοντας το καλάμι του και βγαίνοντας για ψάρεμα!

Το παραπάνω περιστατικό ανέδειξε ο τοπικός σύμβουλος Κομοτηνής, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος ασκεί κριτική στη Δημοτική Αρχή που δεν μπορεί να βάλει εδώ και χρόνια ένα τέλος σε αυτή τη λίμνη!

Στην ανάρτηση του γράφει:

«Οδός Δημοκρατίας…..Ο κόσμος άρχισε να το διασκεδάζει για να μην τρελαθεί….Η δημοτική αρχή εδώ και χρόνια δεν μπορούσε να βάλει ένα τέλος σε αυτή την λίμνη….. Άρχισε ο κόσμος να ψαρεύει τι να πω δεν έχω λόγια…. Λυπάμαι πραγματικά που ο κόσμος μας έχει πάρει στο ψιλό… Αυτή είναι η πολιτική που εκπροσωπούμε????? Αν είναι έτσι να φύγουμε να πάμε σπίτι μας… Δώστε επιτέλους λύση …. Ένα έργο που να έχει ουσία ένα κόμβο κάνατε και εκείνο ένα λουλούδι δεν μπήκε…. βάλτε μια βάρκα στην Κομοτηνή να μπορούν να φύγουν ……».

Πηγή: fonirodopis.gr