Επιστολή Ψωμά σε Χατζημεστή και Σύλλογο Παλαιμάχων για «συζήτηση για χάραξη κοινής πορείας την ευημερία του ΑΟΞ»

Την ώρα που στην Ξάνθη άπαντες περιμένουν αν θα υπάρξει κίνηση από την πλευρά Χατζημεστή για ακυρότητα των πρόσφατα διεξαχθεισών αρχαιρεσιών του ΑΟΞ και της προηγηθείσας απόφασης διαγραφής αυτού από μέλλος του συλλόγου, ο νέος πρόεδρος Κωνσταντίνος Ψωμάς στην πρώτη του ενέργεια ως πρόεδρος έκανε επίθεση… φιλίας στον Σύλλογο Παλαιμάχω και τον πρόεδρό του.

Ο Ψωμάς με την πρώτη επιστολή που υπογράφει ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΞ (με αριθμό πρωτοκόλλου 01) καλεί τον Σύλλογο Παλαιμάχων και προσωπικά τον Μπάμπη Χατζημεστλη σε κατά την κρίση του τελευταίου «ανοιχτή ή κλειστή συζήτηση με τη Διοίκηση του Α.Ο.Ξ., με αντικείμενο τη δυνατότητα χάραξης κοινής πορείας για την ευημερία του Α.Ο.Ξ.».

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Ψωμάς ζητά την συνδρομή των έμπειρων μελών του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ στη διαμόρφωση και εξαρχής δημιουργία του αγωνιστικού τμήματος του Α.Ο.Ξ. και των ακαδημιών αυτού. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει σχετικές προπαρασκευαστικές ενέργειες, συναντήσεις και συζητήσεις.

Η επιστολή Ψωμά προς τον Σύλλογο Παλαιμάχων έχει ως εξής: