Με επιτυχία η 1η Ανοιξιάτικη Γιορτή Κολύμβησης Μικρών Δελφινιών στην Ορεστιάδα με διοργανωτή τον Νηρέα

Tην Κυριακή 30 Απριλίου ο Κολυμβητικός Όμιλος Ν. Ορεστιάδας «ΝΗΡΕΑΣ» διοργάνωσε την 1η Ανοιξιάτικη Γιορτή Κολύμβησης Μικρών Δελφινιών.

Με ανακοίνωσή του ο ΝΗΡΕΑΣ εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ευχαριστούμε θερμά τους συλλόγους: Όμιλο Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης, Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης, Αθλητική Ακαδημία “Δελφίνια” Ξάνθης , Μ.Γ.Σ Εθνικός Αλεξανδρούπολης για τη συμμετοχή τους και τη στήριξη τους στην πρώτη μας διοργάνωση ”αγώνων” ακαδημιών.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν να διεκπεραιωθεί αυτή η γιορτή για τα μικρά δελφινάκια των ακαδημιών που αποτελούν και το μέλλον της κολύμβησης και την κυρία Χρύσα Καζαλτζή για την απλόχερη βοήθεια της ως νοσηλεύτρια.

Συγχαρητήρια στον προπονητή των ακαδημιών μας κύριο Νικολαΐδη Δημήτρη για την πολύ καλή δουλειά που κάνει με τις ακαδημίες μας καθώς και τις κυρίες Νόνα Χριστοδούλου και Αλεξάνδρα Μπούσδρα για τη βοήθεια τους.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε να επαναληφθεί η διοργάνωση αυτή με ακόμα περισσότερες συμμετοχές και επιτυχία στο μέλλον. Σας ευχαριστούμε όλους όσοι μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Με εκτίμηση

ΔΣ Νηρέα Ορεστιάδας».