Εκλογές 2023: Οι πολιτικές παρουσίες στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον ΑΟΞ

Ο ΑΟΞ έχει νέα διοίκηση με τον Κωνσταντίνο Ψωμά ως πρόεδρό του, ωστόσο οι αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής αξίζει να αναφερθεί ότι προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του πολιτικού κόσμου.

Εκλογές έχονται άλλωστε, τόσο σε βουλευτικό επίπεδο στις 21 Μαΐου όσο και σε αυτοδιοικητικό τον Οκτώβριο, οπότε ήταν ευκαιρία για διάφορους υποψηφίους να σπεύσουν στο γήπεδο του ΑΟΞ και μέσω της παρουσίας τους να εκφράσουν έμμεσα την στήριξή τους στη νέα προσπάθεια.

Προς το τέλος της διαδικασίας βρέθηκε στον χώρο ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης ενώ το παρών έδωσε και ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης Σάββας Μελισσόπουλος. Μαζί του βρέθηκαν ακόμα οι υποψήφιοι σύμβουλοι με την παράταξή του και βασικά του στελέχη Πασχάλης Λύρατζης, Γιάννης Μπόσβελης, Κωνσταντίνος Χατζημωυσιάδης και φυσικά ο Μιχάλης Ρεκάρης, που ήταν και υποψήφιος στις εκλογέ του ΑΟΞ.

Αίσθηση επίσης προκάλεσε η παρουσια της υποψήφιας βουλευτού με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ερσυς Παρχαρίδου ενώ στον χώρο βρέθηκε και εκπρόσωπος του επίσης υποψηφίου βουλευτή Ξάνθης με το ΠΑΣΟΚ Οδυσσεα Βουρβουκέλη, ο οποίος είναι αλλωστε από τους γνωστούς επώνυμους φίλους του ΑΟΞ.