Μπάντμιντον: Δύο Θρακιώτικες ομάδες συνεργάστηκαν και η επιτυχία ήρθε! Χρυσοί οι Βραχιώλας από τον Εθνικό και η Κασάπη από το Δημοκρίτειο στο μεικτό διπλό!

Χρυσό μετάλλιο στο μεικτό διπλό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάντμιντον που διεξήχθη στην Λειβαδιά, πήραν δύο αθλητές από ομάδες της Θράκης. Συγκεκριμένα, η Μαρία Κασάπη από τον σύλλογο ΑΣ Δημοκρίτειο και ο Αλέξανδρος Βραχιώλας από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης συνεργάστηκαν και η επιτυχία ήρθε!

Ο προπονητής της Μαρίας Κασάπη, Χαράλαμπος Ιορδάνου, εμφανώς ευχαριστημένος έγραψε για την επιτυχία, στάθηκε στις προσπάθειες όλων των παιδιών του Συλλόγου και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει μεταξύ άλλων το Σωματείο του Εθνικού για την άψογη συνεργασία αλλά και κάποιους από τους ανθρώπους του Εθνικού για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Ο προπονητής του Συλλόγου ΑΣ Δημοκρίτειο, Χαράλαμπος Ιορδάνου έγραψε:

«Ολοκληρώθηκε άλλη μια συμμετοχή σε πανελλήνιους αγώνες για 4 από τους αθλητές της ομάδας μας. Το σαββατοκύριακο 22-23 / 4 πραγματοποιήθηκε στη Λειβαδιά το πανελλήνιο πρωτάθλημα κάτω των 15 και 19 με ρεκόρ συμμετοχών που έφτασαν τους 177 αθλητές και αθλήτριες από 20 διαφορετικά σωματεία .

Στους αγώνες αυτούς η αθλήτρια του συλλόγου μας Μαρία Κασάπη πέτυχε την κατάκτηση της 1ης θέσης στο διπλό μικτό με συμπαίκτη τον Αλέξανδρο Βραχιώλια από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης .

Με την επιτυχία της αυτή η αθλήτρια μας πιστοποιεί την καλή της πορεία που έχει τα τελευταία χρόνια και επιπλέων πετυχαίνει και σημαντική μοριοδότηση για τις πανελλαδικές εξετάσεις ενώ θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για διάκριση και στο επερχόμενο πανελλήνιο κάτω των 17 που θα γίνει μέσα Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

Σημαντική παρουσία είχαν και οι υπόλοιποι αθλητές μας .

Αναλυτικά , στην κατηγορία υ15 ο Κωνσταντίνος Καλλιγάς πέτυχε νίκες στους 1ους γύρους στο απλό αγοριών και στο διπλό με συμπαίκτη τον Ανδρέα Σαρράντη από τον ΔΙΑ Σιδηροκάστρου και ο Πέτρος Κασάπης επίσης στο διπλό με συμπαίκτη τον Κωνσταντίνο Μαυρουδή από την Νίκη Μαγκουφάνας Πεύκης πέτυχε την είσοδο του στον δεύτερο γύρο.

Στην κατηγορία υ19 πέρα από την Μαρία Κασάπη συμμετείχε και ο Άγγελος Καλλιγάς ο οποίος έμεινε στους 32 στο απλό και πέρασε στους 8 στο διπλό εφήβων με συμπαίκτη τον Ιάσων Σαμούτ επίσης από την Νίκη Μαγκουφάνας.

Θερμές ευχαριστίες στα σωματεία του Εθνικού , της Νίκης και του Δία για τις πετυχημένες συνεργασίες στο αγωνιστικό κομμάτι . Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα. Βίκυ Κοινάκη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την οργάνωση της μετάβασης των αθλητών Άγγελο και Κωνσταντίνο Καλλιγά και τον μέχρι πρότινος αθλητή μας και Σταύρο Κιλινγκαρίδη για την βοήθεια του εντός γηπέδου .

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Χριστίνα Μαυροματίδου που συμμετέχει ενεργά στην προπονητική διαδικασία των παιδιών και την εμπλουτίζει με την πλούσια εμπειρία αλλά και με την αγωνιστικότητα της !»