ΕΠΣ Ξάνθης: Δεν κατεβαίνει στο Δροσερό ο (δευτεραθλητής) Απόλλων Ξάνθης! Νίκη στα χαρτιά ο Φίλιππος, μέγας χαμένος ο… Ερκάν

Δεν όρισε διαιτητές η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΣ Ξάνθης για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ανάμεσα στον Φιλιππο Δροσερού και τον Απόλλωνα Ξάνθης.

Η ομάδα του Απόλλωνα, η οποία ανεξαρτήτως αποτελέσματος καταλαμβάνει την 2η θέση της βαθμολογίας και δεν μπορεί ούτως ή άλλως να διεκδικήσει τον τίτλο, παραιτήθηκε από τον αγωνα και έτσι ο Φιλιππος προσθέτει τρεις βαθμού στα χαρτιά, κερδίζοντας με 3-0.

Ωστόσο η εξέλιξη αυτή μπορεί να αποβεί αρνητική για έναν παίκτη του Φιλιππου, τον Αμετ Ερκάν, ο οποίος διεκδικεί τον τίτλο του πρώτου σκορερ. Χωρίς να μπορεί να αυξήσει την συγκομιδή του, κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά από τον Ξαντινίδη.

Ο τελευταίος σκόραρε την Τετάρτη δυο φορές στο ματς της Γενισέας με την Θαλασσιά. Ετσι έπιασε στην πρώτη θέση τον παίκτη του Δροσερού, που την ίδια ώρα δεν σκόραρε στο ματς με τον Αρη Πετεινού που σήμανε την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου από τον Πετεινό.

Πλέον Ερκάν και Ξαντινίδης ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του πινακα των σκορερς με 20 τέρμτα, αλλά αν ο τελευταιος πετυχει ενα ακομα θα τον προσπεράσει, ενώ δεν πρέπει κανείς να αποκλείει και ενδεχόμενη επίτευξη πολλών γκολ από κάποιον που ακολουθεί.