Εκλογές 2023: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με τον Στράτο Κοντό ο ισχυρός άνδρας του Αρη Αβάτου Ηλίας Κοτόπουλος

Τραπέζι στήριξης φίλων και στελεχών του νεαρού υποψήφιου Δήμαρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού – ο ίδιος απουσίαζε μέχρι να κάνει την επίσημη ανακοίνωσή του- οργάνωσε ο δυναμικός Πρόεδρος του Αρη Αβάτου Ηλίας Κοτόπουλος, ο οποίος θα είναι και υποψήφιος δημοτικός με το ψηφοφέλτιο του.

Το τραπέζι οργανώθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου σε γνωστή ταβέρνα της πόλης, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να “πανηγυρίσει” και την παραμονή της ομάδας του στη Γ’ Εθνική που εκπροσωπεί πλέον και όλη την Ξάνθη σε εθνικές κατηγορίες μετά τον υποβιβασμό του Ορφέα Ξάνθης αλλά και του ΑΟΞ. 

Οπως αναφέρει ο «Μαχητής», στο τραπέζι παραβρέθηκαν φίλοι αλλά και υποψήφιοι του συνδυασμού, ενώ σε αυτό «υπήρχε αισιοδοξία όχι μόνο για την νίκη, αλλά και για το ότι έρχεται η ώρα ν’ αλλάξει ο Δήμος, ν΄αλλάξει η πόλη, με την συνεργασία όμως όλων, σχεδιασμό, δράση και όραμα. Κι όχι αυτοσχεδιασμούς, παρανομίες και  όλα τα…αποφασίζει ο “ένας” χωρίς να υπάρχει κανείς άλλος!!»

Ποια ήταν η ευχή όλων στον Πρόεδρο του Αρη Αβάτου Ηλία Κοτόπουλο; 

1. Νέος Δήμαρχος Ξάνθης να εκλεγεί ο Στράτος Κοντός με την πρώτη Κυριακή στις 8 Οκτωβρίου 2023 (δημοτικές εκλογές), για να αλλάξει το Δήμο και την πόλη με την συνεργασία όλων. Για να του δώσει και παρών αλλά και μέλλον.
2. Η άνοδος του Άρη Αβάτου στην Β’ Εθνική, ως εκπρόσωπος του Ξανθιώτικου Ποδοσφαίρου!!! Και πάμε γι’  άλλα!

«Γιατί τα μεγάλα όνειρα, ξεκινάν από μια απλή…σπίθα κι ένα παρεϊστικο τραπέζι ειλικρίνειας και αυθεντικότητας! Μια απλή ρετσίνα κι ένα ούζο…», σημειώνει το δημοσίευμα.