Επιδεινώνεται ο καιρός στην Θράκη – Προειδοποίηση από τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης

Φαίνεται πως ο καιρός στην Θράκη θα επιδεινωθεί τις επόμενες ώρες-μέρες σύμφωνα με τις μετεωρολογικές εκτιμήσεις της ΕΜΥ. Μάλιστα ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, Κωνσταντίνος Κουρτίδης έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα στους πολίτες της πόλης για να τους επιστήσει την προσοχή.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ο καιρός στην Ξάνθη από το απόγευμα της Τετάρτης 26 Απριλίου θα επιδεινωθεί, ενώ υπάρχει και πιθανότητα πτώσης κεραυνών και χαλαζόπτωση.

Στην Κομοτηνή, από το απόγευμα της Τετάρτης θα υπάρχει ασθενής βροχόπτωση ενώ και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με μικρές πιθανότητες βροχής.

Στην Αλεξανδρούπολη, αναμένονται αρκετά δυνατές καταιγίδες το βράδυ της Τετάρτης ενώ την Πέμπτη θα υπάρχει συννεφιά. Όπως φαίνεται το «σκηνικό» του καιρού θα αλλάξει από την Παρασκευή σε όλη την Θράκη με την θερμοκρασία να ανεβαίνει και τις βροχοπτώσεις να υποχωρούν!

Το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης:

«Κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες σήμερα Τετάρτη 26-4-2023 υπάρχει ισχυρή πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών καταιγίδων, που θα συνοδεύονται από πτώση κεραυνών και χαλαζόπτωση.

Συστήνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις και μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από έντονα καιρικά φαινόμενα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΓΓΠΠ https://www.civilprotection.gr

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης
Κωνσταντίνος Κουρτίδης».