Κώστας Μπερδελής μετά την σωτηρία του Αβάτου: «Συνέβησαν πολλά περίεργα αποτελέσματα τώρα αλλά και τις προηγούμενες αγωνιστικές»

Δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη σωτηρίας του Άρη Αβάτου επί του Πανδραμαϊκού παραχώρησε στο lega tv ο προπονητής της ομάδας της Ξάνθης, Κώστας Μπερδελής.

Αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τον χαρακτήρα και την επίτευξη της παραμονής, ενώ δήλωσε περήφανος για τον νεανικό μέσο όρο ηλικίας του Άρη Αβάτου.

Ωστόσο έκανε λόγο και για «περίεργα αποτελέσματα» τις τελευταίες αγωνιστικές, ως αναφορά τις ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία, αλλά όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «…εμείς κερδίσαμε τα παιχνίδια που θέλαμε και δεν περιμέναμε κανένα άλλο αποτέλεσμα».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί σώσαμε την κατηγορία που ήταν πολύ δύσκολη, ειδικά μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα. Κάναμε τέσσερις νίκες στη σειρά σε ματς δίχως αύριο και αν εξαιρέσουμε το ματς με την Αλεξανδρούπολη, οι υπόλοιπες ομάδες είχαν βαθμολογικό κίνητρο, κάτι που κάνει τις νίκες μας μεγαλύτερες».

Για το νεανικό σύνολο του Άρη Αβάτου: «Στηριχθήκαμε σε πολύ νεαρά παιδιά. Έχουμε την πιο νεανική ομάδα στον 1ο όμιλο και ίσως και σε ολόκληρη την Γ’ Εθνική. Οι παίκτες μας πήραν εμπειρίες που πιστεύω θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Για τα «περίεργα αποτελέσματα» του ομίλου: «Συνέβησαν πολλά περίεργα αποτελέσματα και σήμερα αλλά και τις προηγούμενες αγωνιστικές. Εμείς κερδίσαμε τα παιχνίδια που θέλαμε και δεν περιμέναμε κανένα άλλο αποτέλεσμα από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις».

Για την συνέχεια: «Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στη Μηχανιώνα και μετά υπάρχει και το Κύπελλο εδώ στην Ξάνθη. Την άλλη Τετάρτη παίζουμε νοκ άουτ αγώνα με τον Ορφέα και θέλουμε να ετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι».