Η ακαδημία του Ορφέα Ξάνθης στέλνει χαμόγελα! Ντεμπούτο για τους 16χρονους Χατζηνικολαϊδη και Τσολάρι κόντρα στην Δόξα Δράμας

Βαριά ήττα γνώρισε ο Ορφέας Ξάνθης από την Δόξα Δράμας στο φινάλε μιας άσχημης σεζόν για αυτόν στην Γ΄Εθνική, ωστόσο ο αγώνας αυτός θα μείνει στην μνήμη για δυο νεαρά παιδιά που έκαναν το ντεμπούτο τους.

Ο λόγος για τον νεαρό τερματοφύλακα Δημήτρη Χατζηνικολαϊδη που μάλιστα ξεκίνησε ως βασικός (φωτο sportdrama) αλλά και τον μέσο Ραφαήλ Τσολάρι που μπήκε ως αλλαγή στο φινάλε της αναμέτρησης με την Δόξα Δράμας.

Ο 16χρονος πορτιέρε είναι γεννημένος στις 15.7.2007 και μέλος των μεικτών της ΕΠΣ Ξάνθης, ενώ ο συνομήλικός του Τσολάρι (γεννημένος στις 27/8/2007) για χρόνια στην ακαδημία του Ορφέα, μέλος της Β’ ομάδας που συμμετέχει στην Γ’ κατηγορία και μαθητής και αυτός της Α’ Λυκείου.

Στον αγώνα αγωνίστηκε ως αλλαγή και ο 16χρονος επίσης Θανάσης Μπογιατζίδης (γεννημένος στις 2/5/2007) που αγωνίστηκε φέτος σε 6 αναμετρήσεις ως αλλαγή και είχε ντεμπουτάρει στον περσινό μάτς με τον Θερμαϊκό στο φινάλε του πρωταθλήματος μαζί με τον τερματοφύλακα Γιώργο Γεωργιάδη που πήρε πολλές ευκαιρίες φέτος, όπως πολλά παιδιά της ακαδημίας του Ορφέα Ξάνθης.