Volley League: «Διέλυσε» την Σκύδρα η Ορεστιάδα και περιμένει τον Πήγασο για να «χορέψει» πεντοζάλη στην παραμονή

Με τον καλύτερο τρόπο συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην διαδικασία των πλέι άουτ ο Άθλος Ορεστιάδας καθώς νίκησε με 3-0 σετ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αριστοτέλη Σκύδρας.

Περίπου 2000 φίλοι της ομάδας ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα της διοίκησης και δίνοντας βροντερό παρών στο νέο κλειστό «Ν. Σαμαράς» έσπρωξαν την ομάδα του Γιάννη Λάιου στο 3-0 (25-15, 29-27, 25-15) επί του αξιόμαχου Αριστοτέλη Σκύδρας, που αν και υποβιβασμένος έπαιξε ελεύθερα και χωρίς άγχος για το γόητρο και την ιστορία του, στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Πλέον ο Αθλος έχει 23 βαθμούς 5 περισσότερους από τον ΟΦΗ που αγωνιζεται την Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον αδιάφορο και ρυθμιστή της παραμονής Πήγασο Πολίχνης και θέλει ήττα τον Κρητικών ώστε να εξασφαλίσει πρόωρα την παραμονή του για δεύτερη χρονιά! Εαν ωστόσο ο ΟΦΗ επικρατήσει όπως λένε και τα προγνωστικά, ο Αθλος στην κατάμεστη έδρα του θέλει μια νίκη ανεξαρτήτου σκορ κόντρα στον αδιάφορο Πήγασο για να πανηγυρίσει την σωτηρία του. Και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να το κάνει…

Σετ: 3-0 (25-15, 29-27, 25-15)

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Λάιος): Γκλαντστόουν, Κασαμπαλής, Γκένοφ, Αλγκούλ, Άλμπο, Ριζόπουλος / λιμπερο ο Βελούδης, Ιωαννίδης, Τσολακίδης, Σπανός (λ).

Φ.Ε.Σ.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (Σδραυκάκης): Βλαχόπουλος, Μέντεζ, Παπαγεωργίου, Τόρρες, Φλόρες, Γιάγκος/ λίμπερο Αντωνίου, Συναδινός (λ), Σδραυκάκης, Ντουντούδης,, Τσέλιος.