Αλλαγές στην ΕΠΣ Δράμας 4 στροφές πριν το φινάλε με τον Βώλακα να πατά κορυφή μετά την νέα «γκέλα» της Προσοτσάνης και την Χωριστή να πλησιάζει

Η ΕΠΣ Δράμας ήταν η μοναδική Ένωση που είχε αγωνιστική δράση αυτή την Τετάρτη αφού εκκρεμούν ακόμα 4 αγωνιστικές για το φιναλε, με τους τρεις πρωταθλητές σε Θράκη, Ορέστη Ορεστιάδας, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και Αρη Πετεινού ή Απόλλων Ξάνθης να περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους.

Με την 26η και εμβόλιμη αγωνιστική συνεχίστηκε μετά την διακοπή των εορτών του Πάσχα το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου είχαμε ”αλλαγή σκυτάλης” στον βαθμολογικό πίνακα.

H Δόξα Βώλακα πήρε άνετο διπλό 0-3 στην Αλιστράτη από τον ουραγό Μακεδονικό και πέρασε πρώτη αφού εκμεταλλεύτηκε την νέα απώλεια βαθμών της Προσοτσάνης που έμεινε στο 1-1 στην Νέα Αμισσό. Πλέον στο ”κόλπο” ξαναμπήκε και ο Ορφέας Χωριστής που είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στην ουραγό Καλή Βρύση (5-0) και πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς απο την κορυφή 4 παιχνίδια πριν το φινάλε. Την τελευταία αγωνιστική ίσως κριθούν πολλά με την Προσοτσάνη να υποδέχεται τον Βώλακα.

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ-26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4 ματς ακόμα)
1. Δόξα Βώλακα 56 (50-11)
2. Προσοτσάνη 55 (54-18)
3. Ορφέας Χωριστής 52 (39-13)