ΕΣΠΕΘΡ: Ένα κεφάλαιο κλείνει για τον προπονητή Γιάννη Ανδρεάδη από τον ΑΟ Ορεστιάδας

Τέλος συνεργασίας και αποχαιρετισμός του προπονητή Γιάννη Ανδρεάδη από τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας

Παρελθόν αποτελεί ο προπονητής Γιάννης Ανδρεάδης μετά από 3 χρόνια που υπηρέτησε στον ΑΟ Ορεστιάδας και πιο συγκεκριμένα στο αντρικό τμήμα έπειτα, στο γυναικείο αλλά και τελευταία στα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας.

Η αποχώρηση κοινοποιήθηκε από τον ίδιο μέσω της ανάρτησης που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα.

Διαβάστε την ανακοίνωση εδώ:

Ένα όμορφο, δύσκολο και δημιουργικό ταξίδι που κράτησε 3 χρόνια έφτασε στο τέλος του.
Είχα την χαρά και την τιμή να δουλέψω σε έναν ιστορικό Σύλλογο όπως είναι ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας. Ξεκίνησα από το Ανδρικό τμήμα και κατέληξα στο Γυναικείο και στα αναπτυξιακά του τμήματα.
3 χρόνια γεμάτα επιτυχίες και άλματα προόδου ειδικά στις μικρές αθλήτριες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κ. Παντελή Δραχτίδη και στον αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Τσομπανίδη για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπο μου.
Εγώ από την μεριά μου έκανα πολλούς και καλούς φίλους. Συνεργάστηκα άριστα με τους υπόλοιπους προπονητές του Συλλόγου και θα είμαι πάντα δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.
Θα ήταν άδικο να μην αναφερθώ στην άμεση συνεργάτιδα μου την Βάγια Μπαρμπούδη που ήταν αθλήτρια της Γυναικείας ομάδας, προπονήτρια, βοηθός μου στα αναπτυξιακά τμήματα και βοηθούσε πάντα στα πάσης φύσεως προβλήματα του Συλλόγου που προέκυπταν.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές, αθλήτριες μικρές και μεγάλες που είχα στα χέρια μου, που με σκληρή δουλειά κατάφεραν να βελτιωθούν αγωνιστικά και να αλλάξουν στην κυριολεξία επίπεδο σε όλους τους τομείς.
Με υπομονή και συνέπεια ο Σύλλογος μπορεί και αξίζει να επανέλθει εκεί που βρισκόταν.
Πρέπει η Ορεστιάδα να αγκαλιάσει και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια!!!
Καλές Γιορτές σε όλους!!!

ΥΓ. Με τα κορίτσια θα συναντηθούμε σύντομα μετά τις γιορτές από κοντά.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση εδώ: