Γ’ Εθνική: «Χ»τυπά την πόρτα της τετράδας με την ισοπαλία στο Παραλίμνιο ο Πανθρακικός

Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές επιστρέφει στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός, που αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και ήταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού, με κορυφαία στιγμή το δοκάρι στο γάμα του Ζωγραφου με βολιδα του Χρήστου Ελέζι στο 14′ , αλλά και αρκετές επεμβάσεις του γκολκίπερ Ζωγράφου που βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα.

Η ανάπαυλα ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα, όταν ο Γεωργιάδης μπήκε στην περιοχή των «πρασίνων» και με υποδειγματικό τελείωμα άνοιξε το σκορ για το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.

Η ομάδα της Κομοτηνής έβγαλε αντίδραση στο φινάλε με τις αλλαγές του Νίκου Μπαχαρίδη μετά το 70′ και αφού απείλησε με τους Βάσκο και Γιαννακιτζίδη κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο Χρήστο Βάσκο, ο οποίος για μια ακόμα φορά επιβεβαίωσε πως είναι από τους πιο ποιοτικούς επιθετικούς στην κατηγορία.

Η ομάδα της Κομοτηνής με τον πολύτιμο πόντο που απέσπασε αλλά και τους δύο που έκοψε από τον Απόλλωνα, παρέμεινε στην 5η θέση με 43 βαθμούς, μόλις έναν κάτω από την ομάδα του Παραλιμνίου.

Την επόμενη αγωνιστική ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Θερμαϊκό Θέρμης, ενώ ο Απόλλων Παραλιμνίου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ποσειδώνα στη Μηχανιώνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Καραμπετάκης): Κουτζαβασίλης Φ., Κιουτσεκτσίδης, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης Γ., Καραμπατάκης, Γκούμας, Γεωργιάδης, Καρυοφύλλης Β., Γκέκας, Ελέζι, Τζαμπέγια.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Ζωγράφος, Καλογρανάς (55′ Φουρλατάρας), Χιντζίδης, Σιδηρόπουλος, Κούσουλας, Γιαννακιτσίδης, Κωσταρέλης, Βαφειάδης (65′ Σαπνάρας), Γκουτσίδης (75′ Τσώλας), Μπαϊκαρά, Βάσκος.