Super League: Καθάρισε τη νίκη από το ημίχρονο ο ΠΑΟΚ, βασικός για τον Βόλο ο Ζαν Μπαριέντος

Αντιμέτωποι τέθηκαν ΠΑΟΚ και Βόλος στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Αν και με πολλές αλλαγές ο «δικέφαλος» καθάρισε εύκολα το παιχνίδι με το τελικό σκορ να είναι 4-2 και το σκορ ημιχρόνου 4-0!

Ο ΠΑΟΚ ήταν σαρωτικός στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε τέσσερα γκολ με τον Νάρεϊ να σκοράρει 2 φορές στο 16′ και στο 27′ ενώ ο Ινγκασόν είχε ανοίξει το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό. Στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους μάλιστα ο Νταντάς σκόραρε μετά από ασίστ του Τάισον «υπογράφοντας» ένα εντυπωσιακό ημίχρονο για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Την χαρά των γκολ επισκίασαν όμως δύο τραυματισμοί παικτών του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Λουτσέσκου είδε τους Ελ Καντουρί και Αουγκούστο να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμών από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 58ο λεπτό με την κεφαλιά του Τσοκάνη, ωστόσο το ματς είχε πάρει διαδικαστικό χαρακτήρα από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Ο Βόλος βρήκε και 2ο γκολ με τον Οζέγκοβιτς στο 88ο λεπτό κάνοντας την ήττα λίγο πιο αξιοπρεπή με το 4-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα στην Τούμπα.